Jyväskylä

4 - 3  (1-1, 1-2, 2-0)

Suomi-sarja

JHT JOUTUI MAISTAMAAN TAPPION KARVASTA KALKKIA?
Jyväskylän lauantai-illassa käyty kamppailu D-Kiekkoa vastaan kääntyi lopulta kotijoukkueen eduksi, lukemin 4-3.
JHT aloitti ottelun vaisusti ja D-Kiekko oli ottelun alun selkeästi niskan päällä. Ja kotijoukkue pääsikin jo ajassa 1.53 johtoasemaan. Ensimmäisen erän puolivälin jälkeen JHT sai pelistä otetta ja pystyi luomaan pitkiä hyökkäyksiä D-Kiekon puolustaessa sinnikkäästi. JHT sai mahdollisuuden ylivoimalla aivan erän loppuun ja komean kuvion päätteeksi Heikki Klemetti löi onetimerin D-Kiekon verkkoon.
Toinen erä alkoi JHT komennossa ja hyökkäystrio Nurkkala-Kärjä-Davidek oli erinomaisessa iskussa. Ensin ajassa 24.11 Niilo Niemelä löi Nurkkalan ja Davidekin esityöstä ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa. Seuraavan kerran kun sama ketju asteli kentälle, helisi verkko uudestaan. Tällä kertaa maaliverkkoja heilutteli Davidek. JHT näytti jo etenevän erätauolle kahden maalin etumatkalla, mutta aivan erän lopulla D-Kiekko käytti hyökkäyspään aloitusvoiton hyödykseen kun Patrik Jääskeläinen löi kiekon Ratilaisen selän taakse.
Kolmas erä oli kotijoukkueen hallintaa ja kampesivat itsensä johtoasemaan kahdella maalilla, jotka tulivat viiden minuutin sisään erän puolivälissä. Erän lopulla JHT haki vimmatusti tasoitusta, mutta lopun puolentoista minuutin rypistys ilman maalivahtiakaan ei tuonut toivottua tulosta.
Päävalmentaja Jalosen kommentti ottelusta:
"Meillä oli ottelussa hetkemme, mutta jäi vähän vaisuksi. Oli odotettavissa, että tauon jälkeen tulee olemaan haasteita yksilötasolla sekä joukkueen yhteispelissä. Ja pelasimme tänään toisen pelimme tällä kaudella isossa kaukalossa, joka toi vielä omat haasteensa. Tästä pelistä saadaan paljon hyvää videomateriaalia tulevaisuutta varten, jota tullaan joukkueen kanssa käymään läpi. Ensi viikolla kun päästään takaisin pieneen askiin niin luulen, että alamme pikku hiljaa saamaan jutun juonesta paremmin kiinni."