01.04.2023 klo 17:00
Forssa

4 - 3 JA  (0-1, 2-1, 1-1)

Mestis Karsinta

Forssan vuoro ratkaista jatkoerässä, loppulukemat 4-3 je, erät 0-1, 2-1, 1-1 ja 1-0

JHT pelaa jälleen varsin mallikkaan Mestis karsinta ottelun Forssassa, mutta joutuu tyytymään tylyyn jatkoerä tappioon. Ensimmäiseen erään kotijoukkue tulee ryminällä kuten kuvaan kuuluu. Kesken Forssalaisten kovan alkurynnistyksen JHT ja Eetu Kukka sivaltaa rannelaukauksen ylänurkkaan, muutoin erä mennään varsin tasaisesti.

Toiseen erään kotijoukkue lisää kierroksia ja pitää vastustajaa pihdeissään. JHT ei puolustus asemaansa hätkähdä se on tuttua kauraa. Ajassa 31,34 Niko Himmanen järkyttää Forssalais yleisöä tinttaamalla tilanteeksi 0-2. Himmasen osuman alustavat Anton Hannula ja Arttu Venäläinen. Johtoasemasta ei kauaa ehditä nauttia kun Niklas Murto jo koukkii rangaistuslaukauksen arvoisesti. Santeri Metsänen torjuu kuitenkin eleettömästi rangaistuslaukauksen. Kotijoukkueen paine tuottaa erän loppuun tulosta kaksin kappalein. Toiselle erätauolle hieman harmittavasti tasalukemissa 2-2.

Kolmanteen kotijoukkue tulee näin voitontahtoa puhkuen ja iskeekin ajassa 47,13 tilanteeksi 3-2. JHT ei tästä häkelly vaan Niklas Murto vääntää tasoituksen ja vie ottelun jatkoerään. Tasoitusmaalin syöttäjinä Jani Nurkkala ja Tatu Pulkkinen.

Jatkoerässä Jani Nurkkalalle aukeaa ratkaisun paikka heti erän alkuun mutta Forssalaisten maali varjeltuu. Ottelun ratkaisu nähdään ajassa 62,48 kun JHT kasvatti Veikka Kärjä unohtuu maalinsuulle ja näin hänellä on helppo työ aloittaa Forssalaisten juhlat tällä kertaa.

JHT maalilla Santeri Metsänen torjunnat 13+15+9+3=40 kertaa

Sarja jatkuu maanantaina Pirkonsuon Pyhätössä klo 18.30

Lyökö JHT sarjan tasoihin vai pistääkö Forssalaiset JHT nipun köysiin, sen näet ja koet parhaiten paikan päällä! Tervetuloa kannustamaan JHT Mestikseen!