05.04.2023 klo 18:30
Forssa

8 - 0  (0-0, 5-0, 3-0)

Mestis Karsinta

Forssalaisten tehokas toinen erä liikaan JHT miehistölle, loppulukemat tylyt 8-0, erät 0-0, 5-0 ja 3-0.

Ensimmäinen erä mennään varsin tasaisesti jossa molemmilla joukkueilla oli muutamat oivat maalipaikat mutta taukotilanne maaliton.
Toisen erän alku oli Junkkareille varsin murheellinen kun kotijoukkueen suorat hyökkäykset tuottivat karusti tulosta. Erän puolessa välissä FPS iskee tasavajaalla harhasyötön päätteeksi ja vain 30 sekuntia tästä ylivoimalla varsin kyseenalaisesti. Tätä viidettä osumaa tutkittiin videolta varsin pitkään mutta tuomio oli ihmetystä herättävä. JHT loi myös tukun hyviä maalipaikkoja toiseen erään mutta sitä kaivattua avausosumaa ei vain onnistuttu tekemään.
Kolmanteen erään varsin ratkaisevan tuntuisesti Forssan johdossa 5-0. Elias Korpela vaihtoon ja näin Santeri Metsänen ottaa torjuntavastuun kolmanteen erään. Maalivahdin vaihto ei tuo muutosta pelin kulkuun. FPS jatkaa tehoilua ja iskee vielä kolmesti kiekon Metsäsen selän taakse ja näin loppulukemat 8-0.
Elias Korpela torjunnat kahteen erään 14+14+0=28 ja Santeri Metsänen torjunnat viimeisessä erässä 0+0+10=10

FPS ei murskavoitosta huolimatta saa kuin yhden merkinnän voittosarakkeeseen, näin se kuitenkin siirtyy sarjassa 3-2 johtoon. Pitkäperjantai ilta tarjoaa huippu viihdettä Pirkonsuon Pyhätössä, kun FPS pääsee yrittämään Mestis paikkansa uusimista. JHT miehiltä vaaditaan jälleen huippu suoritusta että se saisi siirrettyä ratkaisua legendaariseen game seveniin Forssaan.