Suomi-sarja ylempi loppusarja

JHT VOITTAA ! ????????????
Forssa kaatuu tiukan väännön jälkeen
lukemin 2-4 erät 0-0, 1-3, 1-1
Pelin alku ja ensimmäinen erä todella vaikea, rikkonainen. Toiseen erään JHT saa salama alun siirtyen 0-2 johtoon jo ensiminuutilla. Jere Erkkilä ja Aleksi Pöytäsaari sivaltaa huimat kudit suoraan sinne kuuluisaan ylämummoon. Forssa kaventaa ylivoimalla. Erän loppuun Jere Espo taistelee röyhkeästi tärkeän pukukoppimaalin. Kolmannessa erässä kotijoukkueen huima painostus tuottaa vain yhden kavennus osuman. Jarno Palola vippaa vapauttavan neljännen tyhjään Forssa rysään. JHT maalissa Joonas Tiippana kesti hienosti kotijoukkueen rynnistyksen torjuen 30 kertaa. Hannes Häkkilä pokkaa palkinnon JHT parhaana.
Tehomiehiä tänään
Jere Espo 1+1, Aleksi Pöytäsaari 1+1, Martin Krasnican 0+2
Jere Erkkilä 1+0, Jarno Palola 1+0, Eetu Tervala 0+1
Jere Rantala 0+1, Joonas Tiippana 0+1
Suora playoff paikka varmistui voiton myötä. ????
Kotietuun ei ole enää mahdollisuuksia Huntersin voittaessa. Huomenna ratkaistaan playoffien ensimmäisen kierroksen vastustaja. K-Espoo vs JHT klo 15.00