3 - 4  (1-1, 1-1, 1-2)

Suomi-sarja

JHT;lle täydellinen viikonloppu
Tänään voitto Järvenpään Haukoista niukasti 3-4 erät 1-1, 1-1, 1-2 ????????????
Ottelun alku oli tahmea ja vaikea JHT;lle. Haukat vie kiekollista peliä eka erässä. Kotijoukkue paineistaa JHT puolustusta ja luo vaarallisia tilanteita hyvällä liikkeellä Viskarin maalille. Haukat siirtyykin ansaitusti 1-0 johtoon pelin viidennellä minuutilla. Erän loppupuolella myös JHT saa hyökkäyspeliä pyörimään. Tärkeän tasoituksen ylänurkkaan sivaltaa Jesse Lyytinen, Kurteliuksen ja Ojalan syötöstä. Toisen erän puolivälissä Heikki Klemetti laukoo irtokiekon pömpeliin. Tästä johto asemasta ei kauaa ehditä nauttia. Haukat tasoittaa heti seuraavassa vaihdossa. Kolmannessa kotijoukkue siirtyy vielä johtoon kesken JHT painostuksen. Tämä ei voiton nälkäistä JHT ;ta pysäytä. Tommi Klemetti tasoittaa tilanteen Heikki Klemetin ja Paakin syötöstä. Loppunumerot lurittaa verkkoon Veikka Kärjä, Nurkkalan ja Espon oivan esityön päätteeksi. Voiton avaimet tänään kova uhrautuva taistelu koko joukkueella. Parhaana palkittu Ville Viskarin 29 torjuntaa. ????????????
JHT pelit jatkuu perjantaina Uusikaarlepyyssä Muik Hockeyta vastaan ja lauantaina Pirkonsuon Pyhättöön saapuu Kotkan Titaanit. ????