05.03.2023 klo 16:20
Järvenpää

1 - 3  (0-1, 1-1, 0-1)

Suomi-sarja

JHT päättää runkosarjan seitsemän voiton putkeen, vastaavaan putkeen on pystynyt tällä kaudella vain runkosarjan ykkönen Nokian Pyry. Voittoputkessa on kaatunut kaikki sarjan kärkipään joukkueet, tämä lupaa hyvää kevääseen.

Tänään Järvenpäässä JHT ei antanut Haukkojen enää yllättää, niin kuin kahdessa edellisessä tämän kauden kohtaamisessa on käynyt. Pelissä mentii vauhdikkaasti päästä päähän. Lukuisista maalipaikoista huolimatta ottelu jäi varsin vähämaaliseksi. JHT aloittaa maalinteon ensierän lopulla, kun Tatu Pulkkinen ja Teemu Lappalainen syöttelevät avopaikan Niko Himmaselle joka ei erehdy.

Toisen erä alkuun Eetu Kukka lyö riparit sisään ylivoimalla. Syöttäjinä Lappalaiset Teemu ja Janne. Ottelun puolivälin jälkeen Haukat survoo illan ainoan. Toiselle erätauolle kutkuttavissa 1-2 lukemissa.

Kolmas erä on jälleen enemmän JHT hallintaa, mutta ratkaisevaa osumaa saadaan odottaa aina erän toiseksi viimeiselle peliminuutille saakka. Ville Kivimäki iskee kiekon tyhjiin, Stevie O Connorin syötöstä.

JHT maalilla Santeri Metsänen torjui 8+10+6=24 kertaa.

Runkosarjassa historiallisen kova toinen sija. Vastustaja pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella on sarjassa seitsemänneksi sijoittunut Jarvenpään Haukat

JHT ykköstykki Jarno Palola voittaa pistepörssin, kovilla tehoilla 24+36=60. Saavutus on Jamon uralla toinen, edellinen pörssivoitto on kaudelta 2019-20

Pudotuspelit starttaa Pirkonsuon Pyhätössä heti tiistaina 7.3 klo 18.30 Järvenpään Haukkoja vastaan.