Kaarina

2 - 5  (1-1, 0-2, 1-2)

Suomi-sarja

JHT ALOITTI VIERASREISSUN VOITOLLA
JHT kaatoi HCIK:n lukemin 2-5. Peliesitys ei ollut aivan paras mahdollinen, mutta vain voitto on lopulta se mikä merkitsee.
JHT aloitti pelin hieman tahmeasti, olikohan ensimmäisessä erässä vielä jalat jääneet bussiin? HCIK meni johtoon nopeasti, mutta JHT tasoitti komealla Mikkel Perssonin coast-to-coast ylivoimamaalilla.
Toiseen erään JHT sai jalat auki, mutta johtomaali oli kuitenkin kovan työn takana. JHT joutui kuitenkin ennen johtomaaliaan tappamaan kahden minuutin 5-3 alivoiman ja heti tämän tapettuaan sai palkinnon Rudi Maarnin lavasta. Matt Gould maalasi komeasta Ville Rajalan esityöstä reilu minuutti johtomaalin jälkeen.
Kolmanteen erään lähdettiin kahden maalin johtoasemassa. JHT:n keskittyminen herpaantui ensimmäisen viisi minuuttisen jälkeen ja kavennus roikkui ilmassa, näin myös kävi. Kavennusmaali kuitenkin herätti kalajokiset ja JHT löi pelin pakettiin Rajalan ja Palolan maaleilla.