Helin ja Määttä vahvistaa JHT:ta

JHT KAAPPAA RIVEIHINSÄ KAKSI ROKI-KASVATTIA - HELIN JA MÄÄTTÄ VAHVISTAVAT JHT:TA??????
JHT on solminut yksivuotiset sopimukset hyökkääjä Aleksi Määtän sekä puolustaja Riku Helinin kanssa.
22-vuotiaat Rovaniemeltä lähtöisin olevat pelimiehet hakivat tälle kaudelle try-outin kautta pelipaikkaa RoKin Mestisjoukkueesta, mutta tällä kertaa ei vielä paikka auennut. Nyt tie vie Kalajoelle kehittymään, jotta seuraavalla kaudella ovat valmiimpia pelaajia.
Määttä on erinomaisesti liikkuva hyökkääjä, joka aiheuttaa tällä kaudella liikkeellään varmasti ongelmia vastustajille. Hän on kolunnut RoKin juniorimyllyn läpi sekä käynyt kahden kauden verran Jyväskylässä pelaamassa U17- ja U18 SM-Sarjaa. Viime kaudella Määttä oli kantavia voimia RoKin U20-joukkueessa, kun pelasivat joukkueelle historiallisen SM-Sarjapaikan.
Helin on puolestaan jämäkkä peruspuolustaja, jolla on annettavaa myös kiekollisessa pelissä. Hän on johtajatyyppiä, suotta ei ole ollut U16-, U18- ja U20-joukkueen kapteeni. Helin on koko uransa edustanut RoKia ja viime kaudella pelasi ensimmäisen Mestisottelunsa. Hän kuului myös Määtän tavoin viime kauden U20-joukkueen kantaviin voimiin.
Päävalmentaja Jalosen kommentti:
"Nyt saadaan kaksi nuorta eteenpäin pyrkivää kiekkoilijaa lisää ryhmään. Helin tuo vahvistusta pakistoon ja Määttä liikettä ja laajuutta hyökkäyskalustoomme. Molemmat tulevat olemaan merkittävässä roolissa meidän joukkueessa. He liittyvät ensi viikolla ryhmään mukaan, nyt rupee olemaan ryhmä lähes valmis."
Myös kaikki try-out pelaajat poislukien Hantula jatkavat JHT-miehistössä. Kivioja, Priuska sekä Prittinen lunastivat paikan joukkueessa kaudella 2021-2022. Hantula ei henkilökohtaisista syistä jatka JHT:n miehistössä.
JHT Forever ?????

 
 
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.