Porvoo

4 - 2  (2-2, 1-0, 1-0)

Suomi-sarja play off

ENSIMMÄINEN VÄLIERÄ PÄÄTTYI TAPPIOON - TIISTAINA JATKUU KALAJOELLA!
JHT koki 4-2 tappion Porvoossa Huntersin vieraana. Kalajokiset sai erinomaisen alun otteluun, kahteen otteeseen oli ensimmäisessä erässä JHT johtoasemassa, mutta Hunters tuli aina rinnalle. Erän loppu oli pienoista kotijoukkueen hallintaa.
Tasainen ottelu ei kotiyleisöä sytyttänyt, vaisu tunnelma hallissa jatkui ja niin jatkui myös JHT:n hieman huolimaton peli. Kotijoukkue otti erä voiton ylivoimamaalilla. Kolmas erä oli suurimmaksi osin JHT:n hallintaa, huippupaikkoja tasoitusmaali tekemiseen oli lukuisia. Kolmea tolppalaukausta ja muutamaa läheltä piti tilannetta lähemmäksi tasoitusta ei JHT päässyt. Hunters löi loppulukemat tyhjään maaliin.
Ottelusarja jatkuu tiistaina Pirkonsuon Pyhätössä!
Näytetään porvoolaisille, että Kalajoella osataan jääkiekon pelaamisen lisäksi luoda jäähalliin erinomainen tunnelma, myös arki-iltana!