Kalajoki

2 - 1 JA  (0-0, 1-0, 0-1)

Suomi-sarja

JHT voittaa 2-1 jatkoajalla ?????????????? erät; 0-0, 1-0, 0-1, 1-0
Milan Davidek räjäyttää Pirkonsuon Pyhätön jatkoajan kolmannella minuutilla, syöttäjinä Jesse Lyytinen ja Jere Espo. Jyväskylän D-Kiekko tuli odotetusti lujaa päälle ja loi vaarallisia tilanteita JHT maalille. Ville Viskarin huippu ilta ja uhrautuva puolustus piti tilanteen kotijoukkueen hallinnassa. Vauhtia oli kuin Monzassa konsanaan. Toiseen erään kotijoukkue saa hyökkäys rulettia pyörimään mikä tuottaakin tärkeän avausmaalin. Teemu Pyykkönen survoo Jesse Lyytisen maalille toimittaman kiekon verkkoon. D-Kiekon konkari osasto väsyy jo pyörityksessä. Erässä parit pikkukakkoset kiinnipitämisestä ja koukkaamisesta D-Kiekolle, mutta ei lisä osumia. Kolmanteen erään tiukassa 1-0 johdossa. Kotijoukkueen hyvä vire jatkuu kolmanteen erään. Sitten tuomaristo ottaa roolia. Ryöstää JHT.n kolmenpisteen voiton ja Ville Viskarin nollapelin. Päätuomari tuomistee ensin linjattoman huitomis jäähyn. Tämän jäähyn aikana D-Kiekko iskee tasoituksen päivänselvällä korkealla mailalla. Vierailijoiden riemuksi tuomari kolmikosta kukaan ei tilannetta näe. Ratkaisu siirtyy jatkoajalle, jossa JHT saa palkinnon kovalle työlle Milan Davidekin mailasta. JHT maalilla Ville Viskari torjui 40 kertaa.