Kalajoki

6 - 3  (3-1, 1-1, 2-1)

Suomi-sarja

JHT AVASI VOITTOTILIN KOTIAVAUKSESSA ??????

JHT lähti sarja-avauksen shokkitappiosta sisuuntuneena kotiavaukseen D-Kiekkoa vastaan, lopputulos oli sen mukainen. Jyväskyläläiset joutuivat lähtemään 6-3 tappio niskassa kotimatkalle.

Lähtö otteluun oli vaikea ja D-Kiekko naulasi ottelun avausosuman neljän minuutin pelin jälkeen. JHT ei kuitenkaan lannistunut vaan tappioasema herätti kotijoukkueen ja tsekkihyökkääjä Milan Davidek tasoitti ottelun jo kuuden minuutin kohdalla jenkkihyökkääjä Matt Gouldin esityöstä. Jarno Palola naulasi hyökkäyspään aloituskuvion päätteeksi tilanteeksi 2-1 vielä ennen erän puoliväliä. Erän loppuun Arttu Venäläisen piiska lauloi Jake Goldowskin esityöstä ja erätauolle kahden maalin karkumatkalla.
Toisen erän alku oli taas tahmea, niinkuin ensimmäisen erässä. JHT:n hölmöt jäähyt viimein kostautuivat ja D-Kiekko kavensi ylivoimalla. Sama kaava jatkui, JHT kuittasi jälleen vain kaksi minuuttia D-Kiekon kavennuksen jälkeen, Jarno Palolan laukaus löysi ylivoimalla kimmokkeiden kautta tiensä taas maaliverkkoon.
Kolmas erä alkoikin JHT:lta tällä kertaa pirteästi, kun alakerran isäntä Janne Pirttimäki ohjasi kiekon maaliin. Erä jatkui tasaisena, paikkoja oli molemmilla joukkueilla. Juuri ennen erän puolivälin täyttymistä jyväskyläläiset kavensivat lukemiksi 5-3 komean sommitelman päätteeksi. Henkisesti vahva JHT kuitenkin kuittasi takaiskun taas vain kahden minuutin päästä. JHT käytti suorahyökkäyksen tehokkaasti, kun Milan Davidek ampui laidalta ja Matt Gould siivosi reboundin sisään.
Ansaitut loppulukemat 6-3 ja JHT kuittasi sarja-avauksen uinahduksen väkevästi.