Kalajoki

4 - 3 JA  (2-0, 1-3, 0-0)

Mestis Karsinta

VOITTOOO !

JHT lyö sarjan tasoihin trillerissä jatkoerän sankarinviitta Stevie O Connor 4-3 je osumalla, erät 2-0, 1-3, 0-0 ja 1-0

JHT ei anna tänään Forssan yllättää vaan kairaa tärkeän avausvoiton sarjaan. Ensimmäinen erä mennään täysin isäntien komennossa ja tulostaululla komeileekin komea 2-0 nolla johto. Toiseen erään Forssa lisää vauhtia ja runnoo kolme osumaa. Erän loppuun JHT iskee tärkeän tasoituksen. Kolmas erä on maaliton näin siirrytään jatkoerään. Jatkoerän sankariksi nousee Stevie O Connor joka survoo väkisin voitto osuman ajassa 77.36
Tästä on hyvä lähteä valmistautumaan huomiseen huippu tärkeään kolmanteen kohtaamiseen Forssassa.