15.02.2020 klo 16:00
Kalajoki

8 - 5  (2-3, 3-1, 3-1)

Suomi-sarja ylempi loppusarja

Junnukenttä löi tahtia Jättiläisten kaadossa. JHT voittaa vaikeuksien kautta HC Giantsin lukemin 8-5 erät 2-3, 3-1, 3-1. Neloskentän hienot otteet väritti kotijoukkueen lauantai ilta puhdetta. Kalle Männistö 2+0 tehoilla kotijoukkueen sankareita. Veikka Kärjä johti ketjuaan esimerkillisesti. Riku Tohila kentällisen kolmaslenkki, pokkasi palkinnon kentän parhaana. Isänsä vanhalla tutulla pelinumerolla 18 # huikea ensi esiintyminen edustus miehistössä. Näin se kääntyy jälleen uusi lehti Junkkari kiekkoilussa.
Ensimmäisessä erässä omanpään peli tuotti vaikeuksia ja vierailija hyödynsi paikkansa armotta. JHT aikalisä käänsi kurssia ja peli otettiin hallintaa. Toinen ja kolmas erä oli JHT.n näytöstä ja hallintaa.
Kotijoukkueen tehomiehiä.
Kalle Männistö 2+0 Martin Krasnican 1+1,
Santeri Suomalainen 1+1, Jere Espo 1+1, Jarno Palola 1+1, Hannes Häkkilä 0+2, Eetu Tervala 0+2,
Jere Manninen 1+0, Jere Rantala 1+0,
Aleksi Pöytäsaari 0+1.
JHT maalilla Joonas Tiippana torjui 29 kertaa
Pelit jatkuu ensi viikonloppuna kahdella kovalla vieras kamppailulla Forssassa ja Espoossa. Voiton myötä JHT säilytti vielä teoreettiset mahdollisuudet kotiedun saavuttamiseen.