Kalajoki

11 - 0  (3-0, 3-0, 5-0)

Suomi-sarja

JHT palasi ryminällä
Pitkältä pelitauolta takaisin Pirkonsuon Pyhättöön pelaamaan päässyt JHT pelasi ehjän ja erittäin tylyn 60-minnuuttisen. Vastustaja Laser HT joutui lähtemään kotiin murskatappio niskassaan, JHT oli parempi 11-0 lukemin. Huomenna Pirkonsuon Pyhätössä vastaan asettuu Riemu, jatkaako JHT samanlaisella ryminällä?
Ottelun ensimmäiset viisi minuuttia JHT oli hieman kohmeessa ja Laser HT oli pienoisesti niskan päällä. Tämän jälkeen peli ei sen syvempää analyysia kaipaa. Peli pyöri hyvin pitkälti yhdessä päässä, JHT:n kova luistelu ja paineistus tuotti paljon maalipaikkoja sekä pitkiä hyökkäyksiä. Kahden erän jälkeen olisi tulostaululla voinut olla paljon karummat lukemat, mutta 56 kertaa kiekon edessä ollut Laser HT maalivahti Joona Rajala piti lukemat 6-0 taululla.
Kolmanteen erään JHT ei ottanut jalkaa pois kaasulta, vaan jatkoi erinomaista tekemistään ja latoi tulostaululle 11-0 lukemat.
Eritysmainninan arvoiset suoritukset antoi tänään ex-Laser HT hyökkääjä Ville Rajala, joka rokotti vanhaa seuraa 1+2 tehoilla. JHT:n ylivoima oli tänään tehokas, ylivoimalla verkko heilui yhteensä viisi kertaa. JHT-debyytin tehneen Kasperi Kotkaniemen esitys tolppien välissä oli tyynen viileä ja nollapeli hieno palkinto siitä.