Kalajoki

6 - 1  (1-1, 4-0, 1-0)

Suomi-sarja

PAREMMASTA EI OLLUT EPÄSELVYYTTÄ - JHT LUISTELI HCIK:N NURIN
JHT jatkoi voittojen tiellä, ensimmäisen erän pelissä mukana roikkunut HCIK joutui poistumaan Pirkonsuon Pyhätöstä 6-1 tappio niskassaan. Tänään kotijoukkueen työmäärä ja liike olivat liikaa kaarinalaisille.
JHT rynnisti ensimmäisessä erässä kovaa päälle ja loi maalipaikkoja jatkuvasti. Ottelussa 47 kertaa kiekon edessä ollut HCIK maalivahti Mikko Salmenoja piti kuitenkin puntit tasan erätauolle asti. Toiseen erään JHT paransi vielä, eikä paremmasta yksinkertaisesti ollut mitään epäselvyyttä. Toisen erän päätyttyä taululla oli tylyt 5-1 lukemat. Kolmas erä oli enemmänkin vain muodollisuus, erän ainokaisen iski kapteeni Juho Takkula.