JHT jatkaa kautta Jyväskylässä

SUOMI-SARJA JATKUU KORONAKESKEYTYKSEN JÄLKEEN. 
JHT matkaa kevätkauden avauspeliin Jyväskylään D-Kiekon vieraaksi hieman erilaisissa tunnelmissa. Kauden jatkoa on puntaroitu toista kuukautta sarjan kokouksissa, seurattu ohjeistuksia, suosituksia, määräyksiä ja epidemian kehittymistä. Nyt tauko on ohi ja pelit viimeinkin jatkuu, mutta kaikkien meidän pettymykseksi ilman yleisöä. Korona keskeytti kauden joulukuun alussa, joten joukkueet tulevat pidennetyltä joulutauolta ihmeellisissä tunnelmissa. Pelaajien valmistautuminen on seurojen lomautusten vuoksi ollut enemmän omatoimisen harjoittelun varassa. JHT on harjoitellut joukkueena nyt kaksi viikkoa, mikä ei varmasti ole aivan optimaalinen lähestymistapa lauantain kärkikamppailuun. Tässä tilanteessa kuitenkaan mikään joukkue ei ole saanut täydellistä valmistautumista runkosarjan loppuun saattamiseksi. Viimeiset Suomi-sarjan joukkueet saivat harjoittelu ja peliluvat kuntoon vasta tälle viikolle. Tämä varmasti lisää sarjan mielenkiintoa entisestään. 
JHT joukkuehenki ei rakoillut pitkänkään tauon aikana, vaan pysyi hyvin kasassa ja se näkyy että kaikilla pelaajilla on suuri halu jatkaa kauden päätökseen Kalajoella. Tämä lupaa hyvää kevään koviin play off peleihin. Kaikki puhkuvat peli intoa kuin ilmapallot. Puolustuksen kaivattu leaderi Santeri Silvennoinen on kuntoutunut pelikuntoon, muutoinkin puolustus terveenä ja kunnossa. Hyökkäys sai aimo annoksen juonikkuutta JHT legendojen, ikänestoreiden Sami Markkasen ja Tomi Gronoffin liityttyä jo ennestään kovaan hyökkäykkseen. Nyt on valmennuksella kaikki kortit käytettävissä, kun vielä tiedetään että maalivahti kolmikosta homma ei ainakaan jää kiinni. 
Ainoat pelaajamenetykset olivat Joshua Tetlowin jääminen kotimaahansa Englantiin, erittäin hankalan korona tilanteen vuoksi. Riku Tohila päätti lähteä testaamaan siipiensä kantavuutta ja  hakemaan isompaa vastuuta Jyväskylän Jypin Liiga organisaatioon U18 joukkueeseen. 
JHT ja D-Kiekko kohtasivat Pirkonsuon Pyhätössä lokakuussa, tällöin kotijoukkue oli nuikasti parempi 2-1, Milan Davidekin sivaltaessa voitto osuman jatkoajalla. Myös joukkueiden välinen kuuma play off taistelu viime keväältä on vielä kaikkien hyvässä muistissa, joten tästä kohtaamisesta ei varmasti tunnetta tule puuttumaan.  
Päävalmentaja Jesper Jalonen "Millä mielin pitkältä tauolta lähdetään tositoimiin?"    
"Odottavaisin mielin lähdetään Jyväskylään. Energian puutetta en usko olevan näkyvissä. Virtaa riittää varmasti, minun hommani on sitten yrittää saada jonkinlainen punainenlanka siihen peliin. Yritetään olla kärsivällisiä pelin sisällä ja luottaa kovaan liikkeeseen sekä työmoraaliin. Pelataan nöyrästi, kärsivällisesti ja omilla vahvuuksilla niin pisteet matkaa Kalajoelle."
D-Kiekko vs JHT Jyväskylä klo 17.00 Ruutu+ palvelee 

< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

28.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
Riemu vs JHT

06.03.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs S-Kiekko

Viimeisimmät ottelut

27.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Laser HT  6 - 4

20.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Muik  7 - 3

19.02.2021 klo 18:30
Suomi-sarja
Raahe-Kiekko vs JHT  4 - 5

13.02.2021 klo 17:00
Suomi-sarja
D-Kiekko vs JHT  4 - 3