Kalajoki

3 - 2  (1-0, 2-1, 0-0)

Suomi-sarja pudotupelit

KARHU KAATUU LUKEMIN 3-2 JA JHT ON VOITON PÄÄSSÄ VÄLIERISTÄ?????
JHT raapi 3-2 voiton tiukassa ottelussa Karhu HT:ta vastaan. Ottelu alkoi JHT:n selkeässä hallinnassa ja ne muutamat maalipaikat, jotka Karhu HT sai aikaiseksi ensimmäisessä erässä olivat suupaloja JHT maalivahti Ville Viskarille. Ensimmäiselle erätauolle mentiin kuitenkin vain 1-0 kotijoukkueen johtoasemassa, sillä vieraiden maalivahti Kasperi Kotkaniemi pelasi erinomaisen erän. Toiseen erään vieraat tulivat hyvin. Ja näytti siltä kun JHT olisi hetkittäin helisemässä. Karhu HT sai tasoitusosuman aikaiseksi hyökkäyspään aloitusvoiton päätteeksi. Kauaa ei kuitenkaan tarvinnut odotella, kun läpimurtokauttaan pelaava JHT-kasvatti Veikka Kärjä tälläsi kiekon läpiajosta ylänurkkaan. Hetki tästä Tatu Pulkkinen viimeisteli 3-1 osuman juuri päättyneen alivoiman jälkeen ylivoimahyökkäyksestä komealla laukauksella. Kolmanteen erään kotijoukkue lähti kahden maalin etumatkalta, mutta se ei kestänyt kauan kun Karhu HT kavensi erän toisella minuutilla. JHT hieman passivoitua ja kolmas erä oli Karhu HT:n näennäistä hallintaa ja 3-2 lukemissa mentiin päätössummeriin asti ja JHT otti ansaitun voiton.