Kalajoki

5 - 4  (1-1, 3-1, 1-2)

Mestis Karsintasarja

APINALAUMA TAISTELI VOITON KOOVEESTA
JHT avasi voittotilinsä Mestiksen karsintasarjassa, perjantai-illan kamppailu KOOVEEta vastaan päättyi 5-4 lukemiin.
Ensimmäisessä erässä KOOVEE pääsi johtoon ylivoimalla, mutta Miki Jurmu tasoitti pelin hetkeä myöhemmin. Ensimmäisessä erässä JHT oli niskan päällä, mutta erätauolla mentiin tasatilanteessa.
Toisessa erässä molemmilla oli hetkensä, JHT kuitenkin puolusti uhrautuvasti. Jurmun johtama ykkösvitja rokotti tylysti kerran Ville Rajalan ja kerran Jarno Palolan lavasta. Neljännen maalin Alejandro Ramirez viimeisteli Rajalan komeasta esityöstä. KOOVEE kavensi tilanteeksi 4-2 erän loppuun.
Kolmas erä tarjosikin kaikkea mahdollista. KOOVEE tuli ensin maalinpäähän ylivoimalla. Tämän jälkeen KOOVEEn Perttu Aho ajoi Miki Jurmua ulosajon arvoisesti päähän, josta seurasi Ville Rajalan ja Jeremi Wehmaksen väliset poikapainit. Niklas Murto viimeisteli ylivoimalla 5-3 osuman ja KOOVEE tuli vielä kerran maalin päähän alivoimalla. Eikä tässä vielä kaikki, JHT hölmöili itsensä kahden miehen alivoimalle kun peli kellossa oli 55 sekuntia jäljellä. Erinomainen alivoima ja Santeri Metsänen kuitenkin hoiti lopulta voiton kotiin!