Kalajoki

5 - 4  (4-1, 0-1, 1-2)

Suomi-sarja

JHT VOITTAA ?? ????????????
Todella räväkän alun jälkee JHT hyytyi tahmeaan voittoon Laser HT;sta lukemin 5-4 erät 4-1, 0-1 ja 1-2.
JHT aloitti ottelun todella vauhdikkaasti pommittaen vieraiden veskarin vaihtoon, alle viiden minuutin. Avausmaali ajassa 3.30 iskee, Juho Luttisen lämärin paluukiekosta Tuomas Ahtonen. Pelin neljennellä minuutilla 27 sekunnin välein JHT siirtyy ratkaisevan tuntuiseen 3-0 johtoon. Ensin Ville Haapalainen huudattaa kotiyleisöä, Jere Espon ja Jani Nurkkalan toimiessa syöttäjinä. Kolmannesta maalista vastaa raudanlujalla millimetrin tarkalla rannelaukauksella Milan Davidek, oivan syötön tarjoilee Jesse Lyytinen. Vielä ennen Laser Ht:n kavennus osumaa, Veikka Kärjä karvaa kiekon ja viimeistelee hallitusti etu yläkulmaan. Erän lopulla JHT:lle tarjoillaa vielä viidettä osumaa rangaistuslauksesta, mutta ei onnistumista tällä kertaa.
Toiseen erään tulee sisuuntunut vierailija. JHT tuudittautuu helppoon voittoon. Laser HT tulee mukaan peliin erän ainoalla maalilla ylivoimalla.
Kolmanteen erään tiukassa 4-2 johdossa. Erän alkuun JHT jäähyn aikana Veikka Kärjä vapauttaa Tommi Klemetin maalin tekoon. Tärkeä osuma alivoimalla. Laser HT painaa päälle ja saakin vielä kaksi kavennus osumaa, mutta JHT johto pitää.
JHT maalissa Ville Viskari torjui 23 kertaa. ????????????