Kalajoki

9 - 1  (5-1, 3-0, 1-0)

Suomi-sarja play off

MATKA JATKUU VÄLIERIIN!
JHT oli tyly isäntä maanantai-illan ottelussa Muik Hockeytä vastaan. Uusikaarlepyyläiset joutui toteamaan 9-1 päättyneessä ottelussa JHT:n paremmaksi.
Muik Hockey aloitti ottelun pirteästi, mutta kostautui jäähyilyyn ja JHT viimeisteli johtomaalin upealla ylivoimamaalilla. Ensimmäinen erä meni JHT komennossa, yhtä kauneusvirhettä lukuunottamatta kun Muik pääsi kaventamaan ylivoimahyökkäyksestä. Ensimmäinen erä päättyi JHT:n johtaessa 5-1.
Toinen erä oli hieman sekavaa puolin ja toisin. JHT oli kuitenkin ainut, joka onnistui maaleja mättämään, tällä kertaa kolmesti.
Kolmas erä oli JHT:n hallintaa ja Aleksi Määttä komisti lukemia vielä yhdellä osumalla.
JHT jatkaa matkaansa välieriin, jossa vastaan tulee joko Nokian Pyry tai Porvoon Hunters. Vastustaja selvii, kun Hunters-Titaanit sarjan voittaja selviää. Ottelut jatkuvat jokatapauksessa sunnuntaina vierasottelulla, seuraava kotipeli pelataan tiistaina 29.3 klo 18.30.