Kalajoki

5 - 2  (0-1, 2-0, 3-1)

Suomi-sarja

Pyhätön taika kestää

JHT ei antanut sarjakakkosen Muik Hockeyn yllättää vaan korjasi tärkeät pisteet lukemin 5-2, erät 0-1, 2-0 ja 3-1

Todella vahvasti alkukauden mitellyt Muik Hockey ei tällä kertaa pystynyt vastaamaan JHT vauhtiin. Ensimmäinen erä mennään jo hienokseltaan kotijoukkueen komennossa. Lukuisista hyvistä maalipaikoista huolimatta avausmaali pomppii vieraille ajassa 9.28 Toisen erän alkuun kova työ alkaa tuottaa tulosta ja myös JHT iskee itsensä tulostaululle. Juuri jäähyltä päässyt Niko Lång ja Ville-Pekka Pietilä kiekottelevat kahdella nollaa vastaan hyökkäyksen varmasti verkkoon. Ottelun merkityksellisyys ja intensiteetti näkyy myös jäähypoksissa, kun erässä vihelletään peräti kahdeksan pikkukakkosta väkivaltaisuudesta. Joukkueiden jäähyilyistä huolimatta Jarno Palola laukoo poikittaissyötöstä JHT johtoon, syöttäjinä Iiro Hietakangas ja Stevie O Connor. Erä vahvasti JHT merkkinen, eikä vieraille montaa maalipaikkaa siunaannu.

Kolmanteen erään siis niukassa JHT johdossa. Muik Hockey saa tilaisuutensa ja lyö tilanteen tasoihin heti erän alkuun saamansa kahden miehen ylivoimansa turvin. Tasatahtia mennäänkin sitten aina erän puolivälinyli. Erikoistilanteet ovat jälleen erittäin ratkaisevassa roolissa, kun ottelun voittomaalin JHT tekee ylivoimalla ajassa 51.13. Iivari Miikkulainen laukoo Stevie O Connorin ja Jarno Palolan syötöstä napakasti ylänurkkaan. Vielä kun seuraavalla minuutilla maalipörssin kärkimies Jarno Palola karkaa läpiajoon, nii alkaa Muikin selkäranka murentua. Erän lopun niin kuin koko pelinkin ajan JHT puolustaa kurinalaisesti johtoasemaansa ja iskee vielä viidennen tyhjiin Timi Liivalahden toimesta. Maalilla Santeri Metsänen korjaa voiton tililleen 44 torjunnalla. JHT pelit jatkuvat vielä ennen joulutaukoa lauantaina Seinäjoella ja sunnuntaina Pirkonsuon Pyhätössä jonne vieraaksi saapuu Jyväskylän Riemu.