Kalajoki

5 - 2  (0-1, 3-0, 2-1)

Harjoitusottelu

VOITTOTILI AUKI - JHT TYLY ISÄNTÄ KESKIVIIKKOILLAN KAMPPAILUSSA??????
JHT kaatoi Muik Hockeyn selvin 5-2 lukemin. Kotijoukkue sai hyvän alun ottelulle ja loi maalipaikkoja, mutta ei saanut palkintoa. Erän loppu puolella korörijoukkue otti jalkaa pois kaasulta ja päästi vierailijat mukaan peliin. Ja Uusikaarlepyyläiset rokottivat JHT:n lepsuillessa kiekon kanssa omalla alueellaan. JHT lähti toiseen erään yhden maalin takaa-ajo asemassa. Toisen erän alkuun seväl oli jälleen selvä, JHT painosti ja vierailijat vikisi. Ensimmäisenä maaliverkkoja heilutti JHT:ssa try-outilla oleva Teemu Kivioja. Muutama minuutti siitä verkko heilui uudestaan Petri Priuskan lavasta. Ja ennen erän puolivälin täyttymistä Juho Takkula kasvatti lukemat 3-1 komean ylivoimakuvion päätteeksi. Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty ja kolmanteen erään kotijoukkue lähti kahden maalin karkumatkalla. Kolmannessa erässä oli hieman pelailun makua. Erän yhdeksännellä minuutilla tanskalaispuolustaja Mikkel Persson viimeisteli komean maalin Juho Takkulan ja Konsta Ketelin alustuksesta. Muik kavensi vielä kerran JHT:n kiekonmenetyksestä, mutta Arttu Heikkilä löi loppulukemat Muik Hockeyn tyhjään rysään.