Kalajoki

2 - 6  (0-2, 0-2, 2-2)

Mestis Karsintasarja

TAISTELU EI RIITTÄNYT - PISTEET HEINOLAAN
JHT kärsi 2-6 tappion Heinolan Peliitoille. Kokonaisuudessaan JHT pelasi hyvän ottelun, kun molemmilla oli kaukalossa viisi pelaajaa. JHT kuitenkin jäähyili kahdessa ensimmäisessä erässä liikaa ja se näkyi tulostaululle, vierailijat rokotti tylysti ja kolmanteen erään lähdettiin 0-4 tilanteesta.
JHT tuli kolmanteen erään apinan raivolla. Tunnetaso oli korkealla ja laidat ryskyi. Välillä kuitenkin kun heittäytyy pelille niin rapatessa roiskuu. Konsta Keteli taklasi itsensä ulos ottelusta. Tämän tilanteen tuoman alivoiman JHT tappoi tylysti ja hankki jopa vastustajalle jäähynkin. Se lopulta koitui Peliittojen kohtaloksi, kun Ville Rajala kavensi tilanteeksi 1-4. JHT painoi päälle ja pyrki pelaamaan "vankilasäännöillä" ja tehdä Peliittojen nuorten pelaajien olon tukalaksi. Sen verran Peliittoja rupesi JHT:n ilkeät pelaajat ahdistamaan, että päästivät Rudi Maarnin tekemään tilanteeksi 2-4.
Loppukiri ei tuonut toivottua tulosta. Kahden erän aikana annettu neljän maalin karkumatka oli kuitenkin liikaa ja Peliitat teki vielä muutaman kosmeettisten osuman pelin loppuun.