16.10.2021 klo 16:00
Kalajoki

11 - 3  (6-0, 4-2, 1-1)

Suomi-sarja

JHT PALASI VOITTOKANTAAN MURSKAVOITOLLA - SARJAKÄRKI VOIMATON JHT:N KÄSITTELYSSÄ
Paikalliskamppailun tuloksesta sisuuntunut JHT oli päättänyt, että tappiokierre loppuu tänään. Nokian Pyry joutui olemaan kärsijän roolissa, kun JHT latoi taululle lukemiksi 11-3.
JHT tuli erittäin raikkaasti ja päättäväisesti ensimmäiseen erään, eikä vierailla ollut yksinkertaisesti mitään jakoa. Tulostaululle ladottiin lukemat 6-0, kun 20min oltiin pelattu.
Toinen erä alkoi myös JHT:n hallinnassa ja JHT maalasi kahdesti ensimmäiseen kolmen minuutin aikana. Peli meni hieman sekavaksi ja molemmat joukkueet hieman ylipelasivat, lopulta Pyry sai kaksi lohtumaalia JHT:n virheistä. Loppuottelu oli enemmän tai vähemmän pelailua, mutta kuitenkin hyvin kotijoukkueen hyppysissä.
Ottelun hahmoja olivat Arttu Venäläinen ja Arttu Heikkilä hattutempuillaan. Jake Goldowski, joka oli ilmiömäisellä pelipäällä sekä tietenkin Dominik Salama, joka on oli tuki ja turva, kun apua kaivattiin.
Iso kiitos kaikille paikalle saapuneille katsojille kannatuksesta! Ensi viikon lauantaina vielä sisarukset, vanhemmat, naapurit ja ystävät mukaan, takaisin voittojen tiellä päässyt JHT vastaa kyllä huutoon