01.03.2024 klo 18:30
Kalajoki

0 - 6  (0-2, 0-2, 0-2)

Suomi-sarja play off

JHT kurssi ei kääntynyt vielä puolivälieräsarjan toisessakaan kohtaamisessa. Runkosarjan voittaja osoitti vahvuutensa, hallitsi kamppailua ja viimeisteli tehokkaasti. Loppulukemat tylysti vieraille 0-6 erät 0-2, 0-2 ja 0-2.
JHT aloittaa kamppailun kotiyleisön raivokkaan tuen saattelemana väkevästi. Ottelun alun tärkeää avausmaalia JHT jahtaa armotta. Pelin paine on Pyry päädyssä mutta hyvätkään maalipaikat ei vain tuota haluttua tulosta. Erän puolivälin jälkeen Pyry pääsee harmillisesti iskemään nollakaksi taukojohdon.

Toisessa erässä vierailija lisää kierroksia ja hallitsee erää suvereenisti. Pyry lisää johtoa ensin kahdenmiehen ylivoimalla ja sitten se iskee vielä läpiajosta kiekon menetyksen seurauksena. Todella vaikea erä kun JHT ei löydä lääkkeitä Pyryn pelinopeuteen. Kolmanteen erään neljän maalin takaa-ajo asemasta. Pyryn tasoista joukkuetta vastaan se on on tekemätön paikka tämän sarjan kaikille joukkueille. Erä on todella rikkonainen JHT pelaajien rikkoessa vieraiden pelinrakenteluja. Pyry kaunistelee lukemia vielä kahdella ylivoima osumalla. JHT maalilla torjunut Santeri Metsänen keräsi 43 torjuntaa.
Sarja jatkuu heti lauantaina Nokialla jossa JHT pelaa selkäseinää vasten.