28.08.2021 klo 17:00
Kalajoki

6 - 2  (2-1, 3-1, 1-0)

Suomen Cup

JHT JATKAA SUOMEN CUPIN 3.KIERROKSELLE - PAIKALLISVASTUSTAJA VASTAANTULIJANA??????
JHT otti tyylikkään 6-2 voiton Raahe-Kiekosta ja tämän tuloksen myötä voitti Suomen Cupin 2.kierroksen lohkonsa puhtaalla pelillä. Seuraavalla kierrokselle mukaan hyppäävät Mestisjoukkueet sekä viime kauden Suomi-Sarja finalistit Karhu HT sekä Haukat.
JHT pelasi hyvän ensimmäisen erän ja sai luotua useamman pitkän hyökkäyksen, vierailijat kuitenkin pääsivät ensimmäisenä tulostaululle JHT:n menetettyä kiekko omalla siniviivalla. Kauan ei odoteltu tasoitusta kun 90 sekuntia myöhemmin Jarno Palola rokotti viime kauden joukkuettaan ja ohjasi kiekon maaliin. Erän lopulla Jake Goldowski viimeisteli pukukoppimaalin reboundista, tulostaululla 2-1.
Toisen erän alku oli JHT:lta hyvä, tanskalaispuolustaja Mikkel Persson heilutti maaliverkkoja 30 sekunnin jälkeen. JHT otti jalkaa pois kaasulta ja päästi vierailijat peliin mukaan. Vierailijat kavensivat vielä ennen erän puoliväliä, mutta JHT:n Konsta Keteli naulasi kaksi upeaa osumaa erän loppuminuuteilla ja lukemat olivat erätauolla 5-2, pientä selkärangan napsuntaa kuului jo vierailijoiden pukuhuoneesta.
Lopullisesti vierailijoiden selkärangan katkaisi Jesse Laasonen ottelun 54 peliminuutilla, kun hän ujutti kiekon maaliin Davidekin ja Gouldin komeasta esityöstä.