8 - 1  (3-0, 3-0, 2-1)

Suomi-sarja

JHT maksoi kalavelat S-Kiekolle korkojen kanssa ????????
Ottelu päättyi JHT:n murskavoittoon 8-1, erät 3-0, 3-0 ja 2-1. ????
Kotijoukkue tuli otteluun raikkaalla peli-ilmeellä ja siirtyikin johtoon Jere Espon ohjurilla ajassa 2.46, syöttäjinä illan tehomiehet Jesse Lyytinen ja Ville Haapalainen. Pelin viidennellä minuutilla S-Kiekko puolustaja roikkuu itselleen pikkukakkosen. Tätä paikaa ei JHT ylivoima jätä käyttämättä. Neliön keskelle unohdettu hattutemppu mies MIlan Davidek laasee kiekon armotta reppuun, syöttäjinä Haapalainen ja Arttu Paakki. Ensimmäisessä erässä karkaa vielä maalintekoon Paakin ja Joshua Tetlowin syötöstä Teemu Pyykkönen.
Erätauolle maukkaassa 3-0 johdossa ????????
JHT määräsi ottelun tahdin alusta alkaen, vyöryttäen ankaran paineen vieraiden päätyyn jokaisen kentällisen voimin.
Toisessa erässä JHT ei hellitä tätä otetta vaan latoo tauluun tennislukemat 6-0, eikä ottelun voittajasta ollut enää epäselvyyttä. Maalintekijöinä ylivoimalla Jani Nurkkala, Haapalaisen ja Paakin syötöstä. Jesse Lyytinen Jesse Laasosen ja Oskari Tauriaisen syötöstä. Ylivoimalla vahvan soolon päätteeksi Milan Davidek, Jesse Lyytisen syötöstä. Maalipaikkoja oli tänään tuhlata asti. Illan onnistujia tuli laajalla rintamalla mutta ilahduttavaa oli varsinkin nelosvitjan " Takkula, Laasonen, Tauriainen" vahva panos kentän molemmissa päissä.
Kolmas erä jännitetään kuinka rumat lukemat taululle isketään ja JHT maalissa torjuneen Juho Ratilaisen nollapeliä. S-Kiekolle tarjoutuu ylivoimaa mutta JHT iskee alivoimallakin Jesse Laasosen viimeistellessä maalinedestä Juho Takkulan ja Iiro Ojalan syötöstä. Kolmannen erän puolivälissä S-Kiekko murskaa Ratilaisen nollapelin kahden miehen ylivoimalla, hieman kyseenalaisten jäähyjen ansiosta. S-Kiekolle tarjoutuu vielä muutamia paikkoja JHT:n höllätessä otetta. Aamujäiden jälkeen hattutempusta uhonnut palkittu supersankari Davidek iskee kolmannen maalinsa ja loppulukemat 8-1, Tommi Klemetin ja Veikka Kärjän syötöstä. ????????
JHT maalilla Ratilainen torjuu 29 kertaa.