Kalajoki

12 - 0  (2-0, 8-0, 2-0)

Harjoitusottelu

JHT pisti Seinäjoen hartiat kenttään selvin lukemin!

Ottelun voittajasta ei ollut epäilystäkään heti ottelun alkuhetkien, niin määrätietoisen vahvasti kotijoukkue vyörytti peliä S-Kiekon päädyssä. Ensimmäisessä erässä osuivat illan tehomies Jarno Palola 3+4 ja Stevie O Connor. Syöttäjinä A-juniorit Paavo Lunki ja Eelis Auronen. JHT oli liikkeellä kovasti vajaamiehisenä, tämä ei otteissa kuitenkaan näkynyt. Vakio kokoonpanon miehistä puuttuivat puolustajat Janne Lappalainen, Tatu Pulkkinen, Eetu Onikki ja Timi Liivalahti. Hyökkääjistä poissa olivat erinäisten syiden takia Jani Nurkkala, Ville Kivimäki, Taneli Lappalainen. Kokoonpanossa pelasikin kentällinen A juniori lainoja, puolustajat Paavo Lunki ja Eelis Auronen sekä hyökkääjät Jasper Anttila, Riku Ruonala ja Jaakko Mustonen. Myös try out miehet Jere Vähäsalo, Teemu Kivioja ja Iiro Ojala saivat hyvin vastuuta näyttää osaamistaan.
Toisessa erässä kova paineistus alkoi tuottaa melkoista tuhoa Seinäjoen maalilla. S-Kiekon maalivahti Salokangas luistelikin vaihtoon niska punoittaen, tilanteessa 10-0. Maalitekijöinä erässä kunnostautuivat Jere Vähäsalo, Jaakko Mustonen, Teemu Kivioja, Jarno Palola, Niko Lång, Iiro Hietakangas ja Stevie O Connor
Kolmannessa eräässä pelailtiikiin jo sopuisasti JHT.n kaunistellessa lukemia vielä muutamalla. Palola löi kypärätempun täyteen ja Waltteri Salo napautti ylänurkkaan. Harjoitusotteluihin palataan jälleen 30.8 kun JHT matkaa vuorostaan S-Kiekon vieraaksi. Ensi viikolla joukkue täydentyy muutamalla hyökkääjällä.