Kalajoki

3 - 4  (2-1, 0-0, 1-2)

Suomi-sarja

Titaanit taisteli yllätys voiton Kalajoelta, lukemin 3-4 erät 2-1, 0-1 ja 1-2

Yllätys totta tosiaan kun Kotkanpojat eivät ole onnistuneet voittoa kairaamaan Pirkonsuolta kymmeneen vuoteen. Tuskin tämä temppu nytkään olisi onnistunut ilman tuomarin apua, kyllä Kalajoen jäähallissa nähtii kauden luokattomin tuomari työskentely.

JHT hallitsi ottelun ensierää ja loi lukuisia hyviä maalipaikkoja mutta erätauolle mentiin silti varsin niukassa kotijoukkueen johdossa 2-1. Ottelun avausosuman sooloili näyttävästi Santeri Salminen, Titaani puolustuksen seuratessa punalampun syttymistä vain katseellaan. JHT siirtyi 2-0 johtoon pitkän pyörityksen päätteeksi, kun Janne Lappalaisen maalille lähettämä kiekko kimposi Titaani puolustuksesta verkkoon. Syöttäjiksi maaliin merkittiin Sebastian Martti ja Teemu Lappalainen. Erän lopulla JHT puolustuksesta aukesi paikka josta Titaanit pääsivät rikkomaan kuparisen.

Toisen erän alkuu JHT sai luotua vielä tukun hyviä paikkoja mutta Titaani maali varjeltui. Erän vanhetessa vierailija sai muutamat vastahyökkäykkäykset mutta niistä ei maalia syntynyt. Tasoitus maalin se sai aikaiseksi ylivoiman päätteeksi, kun kiekko kimposi harmittavasti parhaaseen maalinteko sektoriin. Kolmanteen erään varsin sekavan erän seurauksena tasalukemissa 2-2.

Kotiyleisö odotti kolmanteen erään vesikielellä lopullista niittiä Titaani arkkuun. Tätä ei vain saatu aikaiseksi, vaikka johto osuman 3-2 iskikin Tatu Pulkkinen tasavajaalla. Syöttäjät Niklas Murto ja Stevie O Connor. Tämän jälkeen olikin illan päätuomarin aika ottaa ratkaisut omiin käsiin ja lahjoittaa voiton avaimet vierailijalle. Ensin Titaani hyökkääjä kompuroi omia aikojaan nurin, josta tuomitaan pikkukakkonen tilannetta sivusta seuranneelle Jani Nurkkalalle. Tämäkään ei vielä riitä kun alivoiman purkutilantessa Tatu Pulkkisen maila heilahtaa korkealla.Tästä Titaani hyökkääjä näkee tilaisuutensa tulleen ja filmaa säälittävästi lisää minuutteja. JHT selvittää alivoimat mutta heti niiden päättymisen jälkeen Titaanit iskee tasoituksen 3-3. Päätuomari kruunaa iltansa ajassa 58.29, kun hän puhaltaa todella kevyesti 2+10 minuutin jäähyn Niklas Murrolle. Tätä tilaisuutta Titaanit eivät enää jätä käyttämättä, vaan iskevät voittomaalin ajassa 59,21. JHT hakee vielä tasoitusta ilman maalivahtia mutta tuloksetta. Viime Kalajoen vierailulla Titaanit kokivat kärsineensä umpisurkeasta tuomari toiminnasta. Nyt ainakin puntit on tasan siltä osin.