17.09.2022, JHT vs. Virkiä

JHT vs. Virkiä

17.09.2022 klo 16:00
Kalajoki

5 - 2  (1-0, 2-1, 2-1)


Suomi-sarja


JHT tyly isäntä sarjanousijalle
JHT ei antanut sarjanousijan yllättää toistamiseen vaan palautti asiat tylysti päiväjärjestykseen. Lapualaiset kotimatkalle 5-2 numeroin erät, 1-0, 2-1 ja 2-1. Kotijoukkue oli tänään pirteällä pelipäällä eikä voittajasta ollut epäselvyyttä missän vaiheessa, vaikka Virkiä pääsikin hätyyttelemään kahdella ylivoimamaalilla.
JHT maalintekijät tänään
1-0 Palola
2-0 Nurkkala - Hietakangas, Himmanen
3-0 Mäntynen - Palola, Naroma
4-2 Gusevas - Lappalainen
5-2 Naroma - Lappalainen, Metsänen

JHT maalilla Metsänen torjui 38 kertaa

Päävalmentaja Mirko Friman mietteet päivän pelistä "Tultiin peliin sisään huomattavasti jämäkämmin ja miehekkäämmin. Täytyy tyytyväinen olla siihen miten joukkue reagoi perjantain peliin ja osoitti henkistä vahvuutta ja pientä kasvuakin. Tyytyväinen myös siihen että onnistuttiin maalinteossa jonka kanssa on ollut aikasemmin vaikeuksia. Hyökkäyspelaamisessa tulee vielä huolimattomuusvirheitä ja kiekonmenetyksiä väärissä paikoissa mutta ne saadaan korjattua ajan kanssa. Tässä kohtaa kuitenkin tärkeimpänä asiana että voitto aina hitsaa pelaajia yhteen ja joukkue kuulosti ja näytti jo enemmän joukkueelta kuin perjantain pelissä."

Ensi viikolla jälleen herkkua luvassa Pirkonsuon Pyhätössä kun Kotkan Titaanit saapuu Kalajoelle mittaamaan JHT:n syyskuntoa

JHT - Titaanit sunnuntaina 25.9 klo 16.00

JHT Forever! Jokilaakson parasta lätkää!
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.