Kausarihaaste kaudelle 2022-23

Kausarihaaste käynnissä 30.6 asti!

Haastekampanjan aikana kauden 2022-23 kausikortit on tarjolla varsin huokeaan 100e hintaan aikuiset. Lapset, opiskelijat ja eläkeläisten kortti 70€. Lisäksi valikoimasta löytyy JHT Forever Kannattajaseinäkortti 160€ jolla saat nimesi myös JHT Forever Kannattajaseinään. Uutuutena myös nyt ensikertaa markkinointiin tuleva JHT Forever Klubi kortti 250€. Klubi kortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin kauden peleihin, sekä uuden JHT Forever Klubi tilan palvelut.

Ottelua kohti normaali kortin hinnaksi jää vain 4 € eli nyt lunastat todella huokeaan hintaan itsellesi mahdollisuuden seurata Suomi-sarjan viihdyttävintä kiekkoa aina elokuulta maaliskuulle asti!

Kausikortti on voimassa seuraavissa JHT:n järjestämissä otteluissa: runkosarja ottelut sekä ylempi tai alempi jatkosarja, harjoitusottelut, Suomen Cup ottelut kaudella 2022-23. Kausikortti ei oikeuta sisäänpääsyyn Suomi-sarja play off ottelut, Mestis karsintaottelut.

Kausikorttihaasteen ideana on tarjota Suomi-sarja otteluiden näkeminen koko runkosarjan ajan erittäin edullisesti. Yhden runkosarjaottelun hinnaksi jää vain 4€. Haastekampanja toteutuu mikäli kausikortteja varataan kampanjan aikana yhteensä 600 kpl.

Kortin lunastamalla olet samalla vaikuttamassa tulevan kauden joukkueen rakentamiseen ja näin joukkueen menestykseen.
Kausikortin voi maksaa kampanjan toteuduttua myös yleisimmillä tyky-maksutavoilla.

Tilaa oma korttisi, pyydä mukaan myös kaverit ja tutut. Toteutetaan kampanja jälleen yhdessä!

Tervetuloa nauttimaan Kalajokilaakson parasta lätkää Pirkonsuon Pyhättöön!

Osallistu kauden 2022-23 kausarihaasteeseen täyttämällä tilauksesi tällä lomakkeella.

Kausarihaastekampanja toteutuu, mikäli 600 varausta täyttyy 30.6.2022 mennessä.

Olemme sinuun yhteydessä kampanjan päätyttyä sähköpostitse kampanjan toteutumiseen, laskutukseen ja korttien noutoon / toimitukseen liittyen. Kampanjan etenemistä voit seurata myös JHT somesta ja nettisivuilta.

1. Yhteystiedot


2. Varausehdot


Tutustu varausehtoihin TÄSTÄ linkistä.

3. Maksutapa

Kampanjaan osallistuneille lähetetään lasku sähköpostitse kampanjan päätyttyä. Mikäli haluat maksaa kausikortin muulla tavoin, niin valitse sopiva vaihtoehto alta.


4. Kortin toimitus

Sinun on mahdollista tilata kortti postitse kotiin toimitettuna hintaan 2,90 €. Mikäli haluat tilata kortin postitse, niin valitse alla oleva vaihtoehto.


5. Kausikortti kpl a'-hinta 100 € (normaali kausikortti)


6. JHT Forever Kannattajaseinä kausikortti kpl, a'-hinta 160 €


7. Kausikortti kpl a'-hinta 70 € (eläkeläiset, lapset 7-15-v. ja opiskelijat, sekä varusmiehet)


8. JHT Forever Klubi kausikortti kpl a'-hinta 250 € (kortti tarjoaa JHT Forever Klubin palvelut käyttöösi. Lue lisää: jhtedustus.fi)

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.