Kiitos kaudesta 2021-22

Kiitos kaudesta 2021-22

Haluan JHT:n puolesta kiittää kaikkia JHT Forever kannattajia, yhteistyökumppaneita ja muita sidosryhmiä kuluneesta kaudesta. Mestaruuden ja Mestis paikan luisuminen käsistä ovat toki päällimmäisenä pettymyksenä mielessä. Urheilullisesti kausi oli kaiketikin seurahistorian yksi parhaista. Keväällä Pirkonsuon Pyhätössä jälleen koettu kiekkohuuma muistuttaa meitä kaikkia siitä millainen kiekkokaupunki Kalajoki sisimmältään on. 

Poikkeuksellisen pitkä kausi paketoidaan nyt nopeasti. Joukkue rakentui hyvissä ajoin ja näin syyyskausi alkoi upealla Mestis turnauksella. Toinen kauden ja koko seuran tähtihetki oli tietysti mestarivalmentaja Jukka Jalosen luentotilaisuus Kalajoen urheilutoimijoille. Runkosarja pelattiin korona rajoitusten varjostamana. JHT:n peli kulki vallan mainiosti koko runkosarjan. Sarjasijoitus oli neljäs ja vähimmäis tavoite play offien kotietu saavutettiin. Joukkueen iloisella hyökkäyspelillä syntyi huimat 174 maalia maaalieron ollessa plussalla 101 kpl.  JHT joukkue ja koko Suomi-sarja ei välttynyt korona rajoituksilta vaan toiminta kärsi mittavat vahingot lähes kolmen kuukauden täydellisen keskeytyksen johdosta. Tämä aika oli todella haasteellista aikaa, epätietoisuus siitä miten ja milloin jatketaan aiheutti painetta joukkueessa. Jatkosarjat jäi pelaamatta joukkueiden siirryttyä suoraan play off peleihin. JHT punnersi kohti Mestis karsintasarjaa ja finaalipelejä, raivaten tieltään Muik Hockeyn ja Porvoon Huntersin. Mestis paikka ja mestaruus oli tänä keväänä täysin JHT:n saavutettavissa, mutta ei vain riitänyt JHT:n jänne näissä kovissa peleissä riittäviin voittoihin asti. 

Tulemme hieman miettimään kulunutta ja asetamme uusia tavoitteita toimintaan. Kauden 2022-23 joukkueen rakentaminen alkaa uuden päävalmentajan nimeämisellä. Haluan kiittää Jesper Jalosta näistä kahdesta upeasta vuodesta JHT peräsimessä. Vuodet olivat varmasti ikimuistoiset ja opettavaiset molemmin puolin. Toivotan Jesperille kaikkea hyvää uusiin haasteisiin. JHT:n tulevaisuuden rakentamista on jälleen todella hienoa lähteä jatkamaan tällaisen kauden jälkeen. Meidän tavoite on pitää JHT Suomi-sarjan kärki organsaationa ja joukkueena, sekä tarjota kaikille Kalajokilaakson kiekkojännäreille ikimuistoisia hetkiä Pirkonsuon Pyhätössä.   

JHT Forever! 

Mika Siipola 
Puheenjohtaja JHT edustus    
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

27.04.2022 klo 18:30
Mestis Karsintasarja
D-Kiekko vs JHT  5 - 4 JA

23.04.2022 klo 17:00
Mestis Karsintasarja
JHT vs TuTo  3 - 0