04.03.2023 klo 17:00
Lempäälä

2 - 5  (0-2, 1-0, 1-3)

Suomi-sarja

LeKin rymistely ei riittänyt pisteisiin asti, loppulukemat JHT:lle 2-5 numeroin.
JHT nappaa täydet kolmepistettä varsin hallitulla vieraspelillä. Ottelun alku on jälleen todella hyvää tekemistä ja näin JHT iskeekin ensi erässä tilanteeksi hienosti 0-2. Paikkoja olisi ollut suurempaankin johto asemaan, mutta osumat kirjattiin Tatu Pulkkiselle ja Iiro Hietakankaalle. Syöttäjinä maaleihin toimivat Iiro Hietakangas, Jarno Palola, Niko Himmanen ja Akseli Kyttälä.

Toisen erän alkuun LeKi saa helpohkosti ylivoiman, jota se ei jättänyt käyttämättä. Erä meni muutoinkin kovasti peliä koventaneen kotijoukkueen merkeissä. JHT joutui puolustamaan tiukasti ja rikkeitäkin tuli. Pikkukakkonen ja jopa rangaistulaukauskin tuomittiin kotijoukkueelle mutta JHT maalilla Elias Korpela kesti hienosti. Kovemmat otteet näkyi myös kotijoukkueen jäähytilastoissa mm. yhtenä 2+10 minuutin jäähynä. Toiselle erätauolle tuikasti JHT johdossa.

Kolmas erä alkaa maukkaasti kun Ville Kivimäki laukoo vastustamattomasti numerot yhteen kolmeen. Syöttäjinä Stevie O Connor ja Sebastian Martti. LeKi vastaa vielä erän puolivälissä vastahyökkäyksen päätteeksi. JHT ei tästä häkelly vaan painaa pelin väkisin LeKin päätyyn. Tatu Pulkkinen laukoo Stevie O Connorin syötöstä ja Petri Priuska ohjaa JHT:n jälleen kahden maalin johtoon. Erän loppuun pörssikunkku Jarno Palola kaunistelee numerot, Niko Himmasen syötöstä. Jarno Palola varmistelee pistepörssin voittoa tänään tehoilla 1+1. Vielä yksi ottelu jäljella mutta Jarno Palola varmisti jo tänään pistepörssin voiton. Pörssinvoitto on Jamolle uran toinen.

Elias Korpela tekee vahvan paluu JHT maalille, pienen tauon jälkeen. Torjunnat 13+10+16=39 ja torjuntaprosentti todella hieno 95,12%

Runkosarjan viimeinen peli Järvenpäässä sunnuntaina klo 16.20 alkaen. Tällöin ratkaistaan pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle vastustajaa.