2 - 5  (0-1, 2-2, 0-2)

Suomi-sarja play off

JHT OTTAA TOISEN VOITON MUIK HOCKEYSTÄ - OTTELUSARJA KATKOLLA MAANANTAINA !
JHT haki 2-5 vierasvoiton kliinisellä esityksellä.
Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä. JHT meni 0-1 johtoon jälleen heti erän alussa, kun Konsta Keteli naulasi ranteella kiekon sinne missä mummo pitää hillo purkkejaan.
Toinen erä oli JHT:n hallintaa, kunnes Muik iski kuin salama kirkkaalta tasoituksen juuri ennen erän puoliväliä. Jo maalin makuun päässyt Konsta Keteli kuittasi kuitenkin illan toisellaan ylivoimalla. JHT:n pienestä nukahduksesta Muik kuitenkin tasoitti heti seuraavassa vaihdossa. Maalien mättäminen jatkui, kun Miki Jurmu laittoi kiekon verkon perukoille läpiajosta, aivan erän lopussa.
Kolmas erä oli JHT:lta taas kliinistä johtoasemassa pelaamista. Miki Jurmu naulasi illan toisen osuman ylivoimalla. Ja Muik hakkasi päätä seinään, kun JHT puolusti hyvin ja hallitsi kiekkoa. Lopullisen sinetin tyhjään maaliin laittoi kapteeni Juho Takkula.