Nokia

8 - 0  (3-0, 4-0, 1-0)

Suomi-sarja play off

JHT vaikeuksissa Nokialla

Nokian Pyry jyräsi JHT:n välieräsarjan ensimmäisessä osaottelussa lukemin 8-0 erät 3-0, 4-0 ja 1-0

Ottelun ensimmäiset minuutit olivat JHT puolustukselle poikkeuksellisen tuskaiset. Play off latauksessa täydellisesti onnistunut kotijoukkue latoo taululle kolmenolla lukemat kuudessa ja puolessa minuutissa. JHT aikalisä kääntää kuitenkin tämän jälkeen otteen vieraille. Erän loppu on ottelun parasta JHT antia. Hyvällä liikkeellä hyökkäykset vyöryvät Pyry maalille jonka puolustus on pakotettu rikkomaan. Ylivoima kuviot luo tukun erinomaisia maalipaikkoja mutta Pyryn maali on kuin noiduttu.

Toiseen erään kunnon kiriä lähtemään hakenut Junkkarimiehistö joutuu jälleen pettymään. Pyry onnistuu lähes jokaisesta tilanteesta ja maalien hinta on todella halpa. Viidennen takaiskumaalit jälkeen Santeri Metsänen tekee tilaa Arvo Konttilalle. Kolmas erä on lähinnä enää pelkkä muodollisuus. Pientä play off tunnelmaa toki haettiin puolin ja toisin.
JHT maalissa Santeri Metsänen ja Arvo Konttila torjuvat yhteensä 24. Pyry maalilla Veli-Matti Mäkinen 37 torjuntaa.

Otteluvoitot Pyry - JHT 1-0 Toinen osaottelu perjantaina Pirkonsuon pyhätössä klo 18.30 alkaen.