5 - 4  (2-0, 1-0, 2-4)

Suomi-sarja

JHT vaisu Jyväskylässä

Pisteet jäi Jyväskylään lukemin 5-4 erät 2-0, 1-0 ja 2-4.

Kotijoukkue Riemu tuli otteluun hyvin latautuneena ja vei ottelua kaksi ensierää ainakin tuloksellisesti. JHT puolestaa vei laukaisutilaston aika selvin lukemin mutta kotijoukkueen maalivahti Juuso Laukkanen torjui ilmömäisesti pitäen tuloksen Riemulle kahden erän jälkeen 3-0 lukemissa.

JHT takoi siis kaksi erää päätä seinään tai Riemun maalivahtiin. Kolmannessa erässä maalihanat aukesivat ja ylivoimalla tarjottiin ratkaisua mutta tällä kertaa se ei kelvannut. Kolmannen erän alkuun JHT iskee heti kavennusta kolmessakymmenessä sekunnissa tilanne on 3-2 ja peli ihan uusi. Maalintekijöinä NIko Himmanen ja Santeri Salminen. Esityötä maaleihin tekivät Jarno Palola, Iiro Hietakangas, Tomi Mäntynen ja Jani Nurkkala. Tähän päälle vielä Jarno Palola runnoo väkisin tasoituksen Iiro Hietakankaan syötöstä nii JHT tarraa jälleen jo pisteeseen kiinni.

JHT painaessa väkisin tilanteita Riemun maalille sen peli herpaantuu entisestään jonka seurauksena se joutuu ottamaan kaksi huitomisjäähyä. Kahdenmiehen ylivoimalla ottelun voittoa tarjotaan JHT:lle kultalautasella mutta ei tällä kertaa kelpaa sankarin viitta kenellekkään. Vanha klisee jos et itse tee niin kaveri tekee ja niinhän siinä kävi tälläkin kertaa. Loppuun vielä aikalisä, maalivahti pois ja Riemu iskee tyhjiin. Loppulukemat Niko Himmanen veivaa maalinedestä Jarno Palolan kiekonriiston seurauksena.