Seinäjoki

7 - 4  (2-1, 2-0, 3-3)

Harjoitusottelu

HUONO KENRAALI TARKOITTAA HYVÄÄ ENSI-ILTAA? - JHT:N PELI-ILME KADOKSISSA SEINÄJOELLA
JHT koki karvaan 7-4 tappion S-Kiekon vieraana. Kotijoukkue oli selkeästi halukkaampi kuin Kalajokiset. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, mutta kotijoukkue väänsi itsensä erätauolle 2-1 johtoasesemassa. Toisessa erässä JHT:n lepsuilu näkyi tulostaululla karulla tavalla, sillä S-Kiekko karkasi jo 4-1 johtoasemaan. Kolmannessa erässä JHT paransi asennettaan ja kavensi heti erän alkuun. S-Kiekko kuitenkin rokotti kovalla kädellä lähes jokaisesta JHT:n virheestä. Kolmannessa erässä JHT kampesi itsensä kolmesti kahden maalin päähän, kunnes kotijoukkue löi viimeisen niitin tyhjään maaliin. Maalinteossa JHT:lla onnistuivat kapteenin virkaa hoitanut Jesse Laasonen, Jarno Palola ja tuoreet hankinnat Rovaniemeltä Riku Helin sekä Aleksi Määttä.
JHT aloittaa runkosarjan ensi viikon lauantaina Uudessakaarlepyyssä Muik Hockeyn vieraana ja sunnuntain kotiavauksessa vastaan asettuu D-Kiekko Jyväskylästä. Ensi viikolle kokoonpanoon sairastuvalta palaa ainakin Keteli sekä Takkula. Jukkolan tilannetta seurataan päivä kerrallaan ja Naroman tilannetta viikko kerrallaan.
Muista tulla kannustamaan JHT voittoon ensi viikon sunnuntaina klo 16.00, kun kotiavauksessa vastaan asettuu D-Kiekko? VIP-aitioita on otteluun vielä saatavilla ?