16.12.2023 klo 17:00
Seinäjoki

7 - 0  (6-0, 1-0, 0-0)

Suomi-sarja

Seinäjoen S-Kiekko oli varsin tyly isäntä lauantaina. Loppunumerot ei anna selittelyille sijaa 7-0, erät 6-0, 1-0 ja 0-0

Ensimmäinen erä oli JHT kannalta sysimusta. S-Kiekko aloitti maalikarkelot pelin kolmannella minuutilla ylivoimalla. Todella laiskasti ja haluttomasti esiintynyt Junkkari nippu sai todella kylmää vettä niskaansa erän puolivälin jälkeen. S-Kiekko onnistui lähes jokaisella laukauksella JHT puolustuksen haparoidessa ja maalivahti Santeri Metsäsen ollessa voimaton kotijoukkueen vyörytyksen edessä. Erä todella katastrofaalisesti 6-0 S-Kiekolle vaikka JHT sai toki myös omat paikkansa.

Käännettä ja herätystä toiseen erään haetaan, kun JHT maalille luistelee Eetu Uotinen. Kenttäpeliin riittävää ryhtiä se ei kuitenkaan tuo vaan S-Kiekko paukauttaa loppulukemat 7-0 heti erän alkuun. Ennennäkemätön tehottomuus vaivaa hyökkäystä ja ylivoimatkaan ei tuo toivottua kavennusta. Tärkeä avausosuma jää siis tekemättä ja minkäänlaista kiriä ei JHT pysty Seinäjoella esittämään. Sunnuntain kotiotteluun Riemua vastaan jää paljon hampaankoloon.