Harjoitusottelut käyntiin !

JHT kohtaa tällä viikolla alkavissa harjoitusotteluissa Pirkonsuon Pyhätössä Muik Hockeyn ja S-Kiekon. Harjoitusotteluiden ns. paikallisvastustajat ovat saneet pidettyä viimekausien runkomiehiä mukana joukkueessa ja lisäksi ovat vahvistaneet miehitystä kovasti. Varmasti mielenkiintoiset harjoitusottelut luvassa ja antaa hyvää pohjaa sarja-avaukseen Raahe-Kiekkoa vastaan.

Uudistunut Junkkari miehitys hakee vielä hieman muotoaan sarjakaudelle. Kaikki sopimuspelaajatkaan ei ole vielä liittynyt joukkuevahvuuteen, joten rosterissa saatetaan nähdä vielä yllätyksiä näissä harjoitusotteluissa. Muutoin joukkue on saanut valmistautua tulevaan sarjakauteen varsin seesteisissä merkeissä. Viimekauden alussa ollutta jopa pientä paniikkia ei tämän kauden alkuun ole havaittavissa. Lähes unelmakauden pelanneesta miehistöstä saatiin ennätysmäärä jatkajia, päävalmentaja Mirko Frimanin johdolla.

Joukkuetta on pyritty vahvistamaan tälle kautta kaikilta osin. Maalivahti tilanne on todella hyvä kun viime keväänä ykkösmaalivahdiksi noussut Santeri Metsänen rustasi jatkopahvin ja hyväksi kirittäjiksi kiinnitettiin Eetu Uotinen Heinolan Peliitoista. Puolustajia on tälle kautta poikkeuksellisen hyvin ollut tarjolla ja niitä onkin kiinnitettynä nyt jo kahdeksan kappaletta. Puolustukseen saatiin hyvä jämäkkä runko kasaan kun Eetu Onikki, Niklas Murto, Janne Pirttimäki, Tatu Pulkkinen ja Janne Lappalainen päätti jatkaa Kalajoella. Vahvistuksena hankittiin Amerikan mies Emmett Povell, sekä Iisalmesta jo Mestis kokemusta omaava Leevi Viljanen. Helsingissä kiekko oppinsa saanut puolustaja Timi Liivalahti on myös mielenkiintoinen vahvistus pakkipäähän, onhan mies kiekkoillut myös Amerikassa ja Ruotsissa. Tälle sektorille ei välttämättä enää vahvistusta kaivata.
Hyökkäykseen pyritään vielä saamaan lisää leveyttä ja varsinkin keskikaistalle tarve olisi muutamalle hankinnalle. Hyökkääjä sopimuksia on 11 kappaletta ja siinä löytyy jo laajuutta pistepörssin ykkösmies Jarno Palola johdolla. Jatkajia hyökkääjistöön Palolan lisäksi olivat Jani Nurkkala, Iiro Hietakangas, Petri Priuska, Ville Kivimäki, Jyry Kortelainen ja Stevie O Connor. Uudet hankinnat tuovat varmasti hyvää tulitukea jatkajille Taneli Lappalaisen ja Canadalaisen Damian Garingin johdolla. Lisäksi hyökkäyspäähän kiinnitettiin varsin kehityskelpoiset nuoret miehet Iisalmesta Niko Lång ja Waltteri Salo.

Tervetuloa seuraamaan uuden JHT otteita alkavalla Suomi-sarjakaudella heti alusta alkaen. Hyppää mukaan JHT junaan kohti unelmaa!

Kausikortit myy Team Sportia Kalajoki. Hae omasi pois!

JHT Forever!

< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Tulevat ottelut

24.09.2023 klo 17:00
Suomi-sarja
Hunters vs JHT

30.09.2023 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Haukat

06.10.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs LeKi

13.10.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Sapko

Viimeisimmät ottelut

23.09.2023 klo 17:00
Suomi-sarja
Titaanit vs JHT

16.09.2023 klo 16:00
Suomi-sarja
Muik Hockey vs JHT  7 - 3

15.09.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Raahe-Kiekko  3 - 2

09.09.2023 klo 16:00
Harjoitusottelu
Laser HT vs JHT  1 - 4