Järvenpää

4 - 7  (2-1, 1-1, 1-5)

Suomi-sarja

JHT TAISTELUVOITTOON HAUKOISTA - VOITTOPUTKI VENYY VIITEEN OTTELUUN !
JHT taisteli itselleen 4-7 vierasvoiton hallitsevista Suomi-Sarjan hopeamitalisteista.
Ottelun alku oli JHT:lta katastrofaalinen, kotijoukkue puski päälle ja JHT:n jalat olivat vielä bussissa. Haukat meni erän puolivälin jälkeen 2-0 johtoon. JHT luotsi Jesper Jalonen otti aikalisän, seuraavassa vaihdossa hyvällä pelipäällä ollut Milan Davidek kavensi. Tauolle mentiin 2-1 tilanteessa.
Toisen erän JHT aloitti hyvin ja yritys palkittiin erän puolivälissä, kun illan tehomies Arttu Heikkilä ohjasi kiekon maaliin ylivoimalla. Vajaa kolme minuuttia tästä ja Haukat kiilasi takaisin johtoon komean suorahyökkäyksen päätteeksi.
Kolmannessa erässä alkoi kuitenkin tapahtua, JHT maalasi neljästi ensimmäiseen 15 minuuttiin. Kolmen maalin karkumatka ei kauaa kestänyt, sillä vain 20 sekuntia JHT:n edellisestä maalista Haukat kavensi. Kotijoukkue puski kovasti päälle, mutta JHT taisteli ja suojeli maaliaan hyvin. Viimeisen naulan arkkuun löi Jarno Palola, ylivoimalla tyhjään maaliin.