Porvoo

2 - 3 VL  (1-0, 0-1, 1-1)

Suomi-sarja

Palola voiton takuumiehenä!

JHT oli lipsauttaa jälleen voiton, tällä kertaa Porvoon Huntersille. Haalariosaston miehiä kaivataan ja vähän likaisempiakin maaleja, kun 5vs5 pelin tehottomuus vaivaa koko joukkuetta. Lopulta kuitenkin makean voitto jälleen Porvoosta, nyt voittomaalilaukauksilla numeroin 2-3 VL. Varsin vauhdikkaan väännön ratkaisi Jarno Palola, joka oli pelin ehdoton ykköstähti kolmella osumalla.
Hunters vei numerollisesti suhteellisen tasaisen ensimmäisen erän nimiinsä Andre Linden maalilla. Toinen erä alkoi JHT ylivoimalla jota se ei jättänyt käyttämättä. Vaikka vastustaja kuinka tietää ja osaa pelata Palolan pois, niin silti tulosta tulee. Syöttäjinä tasoitusosumaan Arttu Venäläinen ja Jani Nurkkala. Muuten toinen erä oli Huntersin näytöstä, mutta JHT puolusti sitkeästi.
Kolmannen erän alkuun Hunters siirtyi johtoon ylivoimalla, muutoin erä oli hienokseltaan JHT hallintaa. Tasoitusmaalia tosin saatiin odottaa aivan erän viimeiselle minuutille saakka. Kukupa muukaan kuin Jarno Palola sivaltaa viivalta ranteella ylänurkkaan. Osuma syntyi JHT:n jo pelatessa ilman maalivahtia kuudella viittä vastaan, syöttäjinä Niko Himmanen ja pirteästi viikonlopun esiintynyt Hermes laina Arttu Heikkilä.
Jatkoaika oli taas hienokseltaan Huntersin tuloksetonta hallintaa. Voittomaalikilpailussa ensimmäisistä viidestä laukojasta onnistui molemmista kaksi, JHT onnistujat Tomi Gronoff ja Iiro Hietakangas. Kuudennen äkkikuolemakierroksen aloitti Hunters, jonka laukoja epäonnistui. Näin ratkaisu tarjottiin JHT:lle ja Jarno Palolalle. Hunters maalivahdille ei armoa enää annettu vaan Palola laukoi illan kolmannen ja samalla ottelun ratkaisseen voittomaalin. Palola vankisti pistepörssin johtoasemaa, Jani Nurkkala seuraa pörssissä kuudentena ja Iiro Hietakangas kahdeksantena.
JHT maalilla tänään Elias Korpela torjui 27 kertaa, 93,1% varmuudella ja on maalivahtien torjuntatilastossa kolmantena.
JHT syyskausi saa arvoisensa päätöksen ensi sunnuntaina, kun se kohtaa Pirkonsuon Pyhätössä sarjajohtaja Nokian Pyryn.