JHT hakee lisäkäsiä

JHT hakee lisäkäsiä 

JHT edustus tarjoaa elämyksellisen ympäristön, jossa olet seuratoiminnan ja tapahtumanjärjestäjien ytimessä. JHT edustus on Kalajoen suurin viikottainen tapahtumanjärjestäjä, joten seuratyö voi olla oiva näyteikkuna tulevaisuuteen. JHT seuratyö tarjoaa loistavia mahdollisuuksiaja  tyokokemusta ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. 
 
Tarjolla on tulevalle kaudelle jälleen monenlaista toimintaa mukavassa seurassa. Haemme ottelutapahtumiin eritoimintoihin tekijöitä, jos kaipaat tekemista synkkiin talvi-iltoihin. Olet näppärä asioiden järjestelijä tai hyvä kahvinkeittäjä, niin tule mukaan Pirkonsuon Pyhätön huumaavaan joukkoon. Tarvitsemme sinua toteuttamaan yhdessä JHT ottelutapahtumaa, joissa on huippu tunnelma. Nyt tarjolla monenlaista mm. ottelutapahtuman järjestely - klubi isäntä/emäntä, kioskitoiminta, lipunmyynti, järjestyksenvalvonta, ensiaputehtävät, toimitsijatehtävät, jne.
 
Edustusjoukkueen toimihenkilö puoli tarvitsee myös vahvistusta esim. joukkueenjohtaja, huoltaja, mainosmyynti henkilöitä ja oletko sinä JHT mediatiimiin uusi jäsen? Uutta kautta rakennetaan ja kehitetään kaikilta osin, täten myös viestintää halutaan panostaa entistä enemmän.  Jos sinulla on intohimoa viestintään ja sosiaaliseen mediaan sekä halu päästä mukaan JHT toimintaan, niin tässä on sinun paikka? 
Osaamisesi voi olla karttunut miten vain, osaat ottaa kuvia, videoita ja tuottaa tekstiä. Tärkeimmät sosiaalisen median kanavat Instagram, Facebook, Twitter ja Yuotube ovat sinulle tuttuja. Myös sisällön tuottaminen TikTokiin on mahdollista jos tämä kiinnostaa. 

Tarjolla olevat tehtävät ovat hyvin joustavia ja soveltuvat kaiken ikäisille ja muun työn ohelle harrastukseksi. Voit tehdä tehtäviä pääosin omalla aikataulullasi. Työ on kausiluontoista ja osa-aikaista. Eri toimintoihin vaadittavat koulutukset kustannuksineen järjestelee tarvittaessa JHT edustus. Toiminnoista maksettavat palkkiot sovitaan erikseen ja ne voivat olla kausikortti, JHT tuotteet, tms.

Mikäli kiinnostuit jostain tehtävästä niin ole rohkeasti yhteydessä. Lisätiedot puheenjohtaja mikasiipola@hotmail.fi  / p 040 582 5573  
    
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.