19.02.2023 klo 16:00
Kalajoki

6 - 3  (2-3, 1-0, 2-0)

Suomi-sarja

JHT ratkaisi vasta viimeisellä vitosella. Kaarina HCIK piinasi ihmeen pitkään kotijoukkuetta vaikka JHT oli pelin päällä koko illan.

Jonne Virtasen porukka aloitti maalinteon jo pelin toisella minuutilla. Jani Nurkkala vastasi ylivoima osumalla, syöttäjinä Jarno Palola ja Teemu Lappalainen. Seuraavana kotiyleisöä huudattaa Jarno Palola. Esityön osumaan tekee Arttu Venäläinen ja Santeri Salminen. Ensierän loppuun vielä kuin ihmeen kaupalla HCIK iskee kaksi osumaa ja näin tauolle vieraiden johdolla 2-3.

Toisessa erässä ei nähdä kuin Jani Nurkkalan ylivoimalla laukoma tasoitus osuma. Syötöt osumaan kirjaa Tatu Pulkkinen ja Teemu Lappalainen. Ratkaisu siirtyy yllättäen viimeiseen erään.

Erä etenee JHT komennossa, mutta ratkaisu nähdään vasta viimeisellä vitosella ylivoimalla. JHT paine pakottaa kaarinan miehet rikkomaan ja JHT iskee Jarno Palolan ja NIko Himmasen osumilla ratkaisun, Syöttäjät Teemu Lappalainen, Iiro Hietakangas, Jani Nurkkala ja Tatu Pulkkinen. Loppulukemat 6-3 iskee tyhjään maaliin Eetu Kukka, syöttäjät Akseli Kyttälä ja Niklas Murto. JHT maalissa Santeri Metsänen torjuu 36 kertaa.

JHT varmistelee asemiaan play off kotietua ajatellen. Neljä runkosarjapeliä vielä jäljellä, joten avaimet on vielä omissa käsissä. Nokian Pyry sen sijaan varmistaa runkosarjan voiton tämän illan tuloksella.