Porvoo

3 - 2 JA  (1-1, 0-0, 1-1)

Suomi-sarja play off

JHT FINAALIIN !

Vasta viidennen välieräpelin jatkoerä tarjoaa ratkaisun JHT - Huntersin välillä. Arttu Venäläinen huudattaa Pirkonsuon Pyhätön kauden ennätys yleisöä ajassa 60,31 näin ottelu JHT:lle 3-2 je numeroin erät 1-1, 0-0, 1-1 ja 1-0

JHT avaa ottelun vauhdikkaasti ja määrää pelin temmon, Huntersin keskittyessä vain rikkomaan. Jani Nurkkala räväyttää avausosuman ajassa 9,24 napakka rannelaukaus aivan etuyläkulmaan. Osuman alustivat Santeri Salminen ja Sebastian Martti. Vastahyökkäyksestä heti Hunters tasoitus, se kuuluisa maalin jälkeinen vaihto. Tasaisesti mennään ensimmäiselle erätauolle.

Toinen erä mennään vauhdikkaasti päästä päähän, ilman maalimerkintöjä. Kolmannen erän toivotaan tuovan ratkaisu mutta ei, kun molemmat osuvat kertaalleen. Ensin Jani Nurkkala huudattaa kotiyleisöä illan toisellaan, syöttäjät johto osumaan Tatu Pulkkinen ja Akseli Kyttälä. Hunters tasoittaa tilanteeksi 2-2 pari minuuttia myöhemmin. Erän loppuun JHT saa vielä rakenneltua muutamat oivat maalipaikat mutta Hunters maali varjeltuu tuurilla. Kolmannen erän hyvä hallinta ja vire kantoi hienosti jatkoerän alun Arttu Venäläisen jäätävään sarjan ratkaisu osumaan. Venäläisen osuma ajassa 60,31 ja Pyhättö räjähtää niin armottomaan huutoon ettei ole sellaista koettu muutamaan vuoteen. Syöttäjät ratkaisu osumaan Iiro Hietakangas ja Jarno Palola.

Kauden ennätys yleisö ja mikä tunnelma. Pyhätön play off huuma hakee vertaistaan.
JHT selvittää näin tiensä välieristä finaaliin otteluvoitoin 3-2, ollen jo samoin kuin puolivälieräsarjassa tappiolla otteluvoitoin 0-2. Tämä on historiallisen kova nousu joukkueelta kohti finaalia ja Mestis karsintaa.

Finaalissa vastaan asettuu vanhatuttu Nokian Pyry.