JHT luottavaisena uuteen kauteen

JHT luottavaisena uuteen kauteen!

Suomi-sarja starttaa viikonloppuna kuumilla paikallispeleillä viidellä eri paikkakunnalla. JHT kohtaa perjantaina Pirkonsuon Pyhätössä rakkaan verivihollisen Raahe-Kiekon. Lauantaina matka jatkuu Uuteenkaarlepyyhyn Komarov areenaan kiihkeään hurmokseen. Lähes viimekauden unelman jälkeen JHT leirissä lähdetään positiivisin mielin uuteen kauteen. Hurja kevät Suomi-sarjan play off peleissä, finaalissa että Mestis karsinnoissa kasvattavat varmasti tämän kauden joukkuetta kohti uutta kevättä.

Viime kauden kakkonen JHT on saanut valmistautua tulevaan kauteen poikkeuksellisen seesteisissä merkeissä. Joukkueen runko päävalmentajan johdolla saatiin kasaan hyvissä ajoin jo kesällä. Joukkuetta on pyritty vahvistamaan viimekaudesta sekä hyökkäyksen että puolustuksen osalta. Hyökkäystä johtaa pistepörssin kärkimies Jarno Palola, jolle varmasti hyvää tulitukea antaa jo viime kaudelta tutut Jani Nurkkala, Iiro Hietakangas ja Stevie O Connor. Jyväskylän suunnalta hyökkäykseen on saatu kaksi merkittävää vahvistusta Taneli Lappalainen ja Konsta Jääskeläinen. Molemmilla miehillä on hyvää kokemusta Suomi sarjasta ja nyt alla kausi Mestis kiekkoa joten sarjan vauhti ja vaatimustaso on varsin tuttua. Lisäksi hyökkäykseen on saatu hyvää nuorta intoa haastamaan kokenutta kaartia.  Puolustuspäähän jäi nyt jämäkkä runko kun Janne Pirttimäki, Niklas Murto, Tatu Pukkinen, Janne Lappalainen ja Eetu Onikki rustasivat nimet sopimuksiin. Takalinjoja täydentää uudet hankinnat Timi Liivalahti ja Leevi Viljanen sekä varsin liukas liikkuinen Amerikan apu Emmet Powel. Maalivahti osasto on jälleen myös Suomi-sarjan eliittiä. Jälleen huippu kevään pelannut Santeri Metsänen jatkaa varmoin ottein maalilla. Aisapariksi hankittiin kaksi kautta Heinolan Peliitoissa viihtynyt Eetu Uotinen, jolla on vahva Liiga organisaatio tausta Lahden Pelicansin riveistä. Kokonaisuutena valmennus team päävalmentaja Mirko Friman, Vesa Joenväärä, Janne Myllymäki ja Mika Kokko saavat käsiinsä varsin oivan joukkueen käskytettäväkseen.

Päävalmentaja Mirko Friman, miten on valmistautuminen nyt viikonloppuna alkavaan Suomi-sarja kauteen sujunut?

Oli äärettömän tärkeää, että saatiin viime kauden joukkueesta runko pidettyä kasassa ja kiinnitettyä jo hyvissä ajoin kesällä. Suurin osa pelaajista oli valmiiksi tuttuja, joten se on helpottanut valmistautumista huomattavasti verrattuna vuoden takaiseen. Tälle kaudelle olemme halunneet enemmän luisteluvoimaa ja sitä on myös saatu.

Ennakko asetelmissa JHT on povattu sarjan kärkisijoille viimekauden mestarin Nokian Pyryn ja Porvoon Huntersin kanssa. Kovia haastajia ovat varmasti Uudenkaarlepyyn Muik Hockey ja Lempäälän Kisa. Unohtaa ei myöskään sovi pitkäaikaista Mestis jyrää Savonlinnan Pallokerhoa, joka hakee nyt uutta nousua sarjaporrasta alempaa.

Mitkä on päävalmentajan ennakko veikkaukset, asetelmat tulevalle kaudelle?

 

Sarjan muista joukkueista Pyry on varmasti edelleen kärkikahinoissa, uskoisin että myös Leki ja Hunters. Sapko on mielenkiintoinen ja ehkä vielä vähän kysymysmerkki. Muik saattaa olla kauden yllättäjä.

 

Joukkueen tavoite ei voi olla enempää tai vähempää kuin viime kauden hopea sijan kirkastaminen ja sitä kautta Mestis karsinnat. Mestistä on suunniteltu supistettavan yhdellä joukkueella tulevan kauden jälkeen joten kiekko kaudesta ja keväästä tulee todella mielenkiintoinen. Miten joukkue on paaluttanut tavoitteet päävalmentaja Mirko Friman ?   

 

Pienin askelin ja välitavoittein eteenpäin. Pidetään päämäärä mielessä mutta fokus hetkessä ja Suomi-sarjan parhaan kotiyleisön tuella meillä on mahdollisuus mennä päätyyn asti.

 

JHT Forever!< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Tulevat ottelut

24.09.2023 klo 17:00
Suomi-sarja
Hunters vs JHT

30.09.2023 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Haukat

06.10.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs LeKi

13.10.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Sapko

Viimeisimmät ottelut

23.09.2023 klo 17:00
Suomi-sarja
Titaanit vs JHT

16.09.2023 klo 16:00
Suomi-sarja
Muik Hockey vs JHT  7 - 3

15.09.2023 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Raahe-Kiekko  3 - 2

09.09.2023 klo 16:00
Harjoitusottelu
Laser HT vs JHT  1 - 4