Kalajoki

6 - 5  (1-0, 3-2, 2-3)

Suomi-sarja

S-Kiekko kumoon niukasti lukemin 6-5 erät 1-0, 3-2, 2-3
Ottelun alku näytti että JHT vie vieraita mielein määrin. S-Kiekko pystyy vain rikkomaan kotijoukkueen sommitelmia. Maalinteko oli yhtä tuskaa tänään, vaikka Tuomas Ahtonen survoi avausmaalin jo ajassa 0.11. Tämä jäi avaus erän ainoaksi, kotijoukkueen hyvistä paikoista huolimatta. Toisen erän alkuun JHT puolustuksen löysäillessä S-Kiekko iski pelin tasoihin. Tämän herätyksen jälkeen JHT siirtyi jälleen kuskin paikalle ja loi maalipaikkoja luikuhihnalta. Onnistujina Pulkkinen, Davidek, Ahtonen. Kolmannen erän alkuun JHT lisäsi johdon jo 5-2 Jere Espon hienolla onetimerilla. Tilannetta edelsi S-Kiekon kokeneen Joel Sundin todella sikamainen polvitaklaus JHT.n ykkössentteri Tuomas Ahtoseen. Viiden minuutin jäähyn aikana Nurkkala sivalsi johdoksi jo 6-2. Kaikkien yllätykseksi jäähy myös tarjosi S-Kiekolle saumat päästä vielä peliin mukaan. Alivoimalla hankittu rangaistuslaukaus tuotti tulosta. Raivokas taistelu ja JHT.n löysäily kolmannessa erässä antoi S-Kiekolle uskoa nousta vielä tasoihin. 6-4 kavennus ja heti perään alivoimalla viides maali. JHT puolusti kuitenkin viimeiset minuutit maltilla ja säästyi näin nololta työtapaturmalta. Läpi ottelun erittäin kyseenalisia otteita esittänyt S-Kiekko miehistön hermokontrolli petti jälleen kerran. Ensin Lauri Haimakainen taklasi poikittaisella mailalla erittäin vaarallisen näköisesti JHT puolustajan päin laitaa. Läpi ottelun kyseenalaisia otteita käyttänyt Eemeli Alanen runteli jäässä makaavaa JHT pelaajaa vähintäänkin pelikiellon arvoisesti. JHT vei peliä ja voiton, mutta sikailut vei jälleen kerran S-Kiekko.