18.02.2023, JHT vs. S-Kiekko

JHT vs. S-Kiekko

18.02.2023 klo 16:00
Kalajoki

8 - 4  (4-1, 3-1, 1-2)


Suomi-sarja


JHT luistelee S-Kiekon nurin selvin numeroin. JHT lauma tulee hurjalla asenteella peliin ja takoo ensimmäiseen yhdeksään minuuttiin taululle kolmenolla numerot. Maali ilottelun aloittaa heti pelin toisella minuutilla Tomi Palle Gronoff, syöttäjinä Sebastian Marttia ja Teemu Lappalainen. Ensi esiintymisen JHT paidassa tehnyt Akseli Kyttälä aloittaa hurjan teho illan viimeistelemällä tilanteeksi kaksinolla. Syöttäjät Stevie O Connor ja Jani Nurkkala. Ajassa 8.44 Akseli Kyttälä takoo jo toisen osumansa ja tilanteeksi kolmenolla. Ei siinä auta kuin S-Kiekon turvautua aikalisään. Syöttäjinä jälleen kunnostautuvat Stevie O Connor ja Jani Nurkkala. S-Kiekon ylivoima kavennus on laiha lohtu, kun Pyhätön valtiaat iskee S-Kiekon veskarin vaihtoon 4-1 tilanteeksi. Maalitekijänä Jani Nurkkala, syötön tarjoilijat Tomi Gronoff ja Akseli Kyttälä. Erätauolle turvallisessa 4-1 johdossa.

Toinen erä pelaillaan varsin leppoisissa merkeissä. S-Kiekko yrittää pyristellä peliin mukaan aivan turhaan. JHT on kuskinpaikalla ja päättää pistää homman pakettiin viimeistä myöden. Ensin Niko Himmanen laukoo ylämummoon, sitten Teemu Lappalainen ja vielä Stevie O Connor kaunistelee lukemat 7-1 nii S-Kiekko on valmis kotimatkalle. Syöttäjinä osumiin Iiro Hietakangas, Niklas Murto, Akseli Kyttälä ja Arttu Venäläinen.

Kolmas erä on enää vain pelkkä muodollisuus. Teemu Lappalainen laukoo illan toisella numerot 8-3, Syöttäjinä osumaan on illan tehomies parhaana palkittu Akseli Kyttälä ja Janne Lappalainen. Vielä toki S...kiekko turhautuu jälleen tuloksen edessä, niin kuin heidän tyyliin kuuluu loppuun tuomitaan kolmelle parille pikkukakkosia väkivaltaisuudesta. JHT maalilla Santeri Metsänen tekee 35 kertaa turhiksi S-Kiekon lähentelyt.

Näin JHT kuittaa marraskuun karmean kotitappion tyylikkäästi. S-Kiekkoa sysätään jo aika kovaan paikkaan play off pelejä ajatellen. JHT juna porskuttaa kohti unelmaa.

JHT Forever!
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

23.03.2023 klo 18:30
Suomi-sarja play off
JHT vs Hunters

21.03.2023 klo 18:30
Suomi-sarja play off
Hunters vs JHT  1 - 7

19.03.2023 klo 17:00
Suomi-sarja play off
JHT vs Hunters  5 - 2

18.03.2023 klo 16:00
Suomi-sarja play off
Hunters vs JHT  3 - 1