Lempäälä

8 - 3  (0-2, 4-0, 4-1)

Suomi-sarja

JHT tappioputki nyt kolmen ottelun mittainen

Sunnuntaina Lempäälässä LeKi murskasi Junkkarit lopulta numeroin 8-3 erät 0-2, 4-0 ja 4-1

JHT matka jatkui sunnuntaina kohti Lempäälän sirkusta. Vastus oli vähintäänkin yhtä kova, olihan LeKi kukistanut Pyryn juuri perjantaina kuumassa paikallispelissä. Sarja kakkonen Lempäälän Kisa oli ensimmäisen erän ihmeissään vieraiden kovan ennakkoluulottoman pelin kanssa. Puolustajat kunnostautuivat maaliteossa heti ensi erään. Viivasta onnistuvat Tatu Pulkkinen ja sitten vielä kauden ensimmäisensä laukoo Timi Liivalahti. Ensimmäisessä erässä tiukka toki hieman ailahteleva tuomarilinja tulee kaikille selväksi, kun miehiä passitetaan jäähypoksiin vuoronperään. Toisen erän alkuun LeKi pääsee peliin mukaan, kun se iskee avausosuman ylivoimalla. Lukuisat jäähyt sekoittavat JHT pakan täysin ja näin kotijoukkue iskee toiseen erään vielä kolmesti. LeKi karkaa kolmannen erän alussa jo 6-2 johtoon ja kaunistelee lukemia vielä kahdella lisä maalilla. Kotijoukkue näyttää onnistuvan kaikessa, kun taas JHT kone yskii pahasti. Aina vahva erikoistilanne pelaaminenkaan ei ole aivan terävämmillään niin lopputulos on todella karu tappio. Loppulukemat 8-3 laukoo Iivari Miikkulainen, Tatu Pulkkisen syötöstä. JHT maalilla Eetu Uotinen teki sen mitä pystyi 35 torjunnalla.

JHT pelit jatkuvat ensiviikonloppuna Pirkonsuon Pyhätössä varsinaisella herkkupalalla. Viimekauden finalistit iskevät yhteen, tästä matsista ei tule tunnetta puuttumaan. JHT kotisaldo on vielä puhdas joten nähtäväksi jää onko Pyrystä murtamaan Pyhätön taikaa. Lauantaina 25.11 klo 16.00 JHT – Pyry