MATKA JATKUU VÄLIERIIN!

MATKA JATKUU VÄLIERIIN!

Pelitahti jatkuu hurjana, kun JHT iskee Porvoon Huntersin kimppuun Pirkonsuon Pyhätössä torstaina klo 18.30 alkaen. Tämä sarja tuskin paljoa esittelyjä kaipaa, luvassa on todella kuumaa ja kiihkeää playoff kiekkoa. Vanhat tutut kiistakumppanit näissä karkeloissa tarjoaa takuu varmasti sarjan, joka ei jätä ketään kylmäksi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita nähtiin näiden kahden joukkueen välillä jo runkosarjassa kolmen ottelun verran. JHT vei ne kaikki nimiinsä, mutta sillä tuskin on tässä taistossa enää sen suurempaa merkitystä.


Päävalmentajien kommentit 1. välieräpelin alla. 

JHT:n päävalmentaja Mirko Friman, mitkä ovat fiilikset Haukat-puolivälieräsarjan jälkeen?

Koville jouduttiin Haukkoja vastaan mikä tietysti ei yllätyksenä tullut. Haukat oli meille runkosarjassakin vaikea vastustaja mutta joukkue osoitti hienoa venymiskykyä ja vahvuutta nousemalla 0-2 tilanteesta 3-2 voittoon.

Välierissä vastaan asettuu Porvoon Hunters, millaiset odotukset tulevasta playoff sarjasta?

Vauhdikas ja kova kamppailusarja tulossa missä jokaisesta sentistä saa tapella tosissaan.  

Minkälaisena vastustajana näet Porvoolaiset, jotka JHT voitti kolmesti runkosarjassa?

Kaikki pelit oli tiukkoja maalin pelejä mitkä onnistuttiin kääntämään voitoiksi, ne on meille tietysti hyviä kokemuksia mutta runkosarjan peleillä ei tässä vaiheessa ei muuta merkitystä ole muuta kuin että tiedetään millanen joukkue tulee vastaan. Valmiina ollaan laittamaan taas kroppaa likoon ja voittamaan jokainen sentti jäällä.


Hunters päävalmentaja Pekka Siikala. Millä miettein, tuntemuksin Kalajoelle kohti ensimmäistä välieräpeliä?

Selkeänä ennakkosuosikkina JHT lähtee sarjaan. Runkosarja osoitti, että iso vuori on Huntersilla kiivettävänä.

 

Tuttu playoff vastustaja.

Viime vuosien playoff sarjat joukkueiden kesken ovat olleet varsin tasaisia ja kuumia kohtaamisia. Kaikilla on varmasti tuoreessa muistissa JHT:n viime kevään välieräsarjan varsin makea jatkoaikavoitto neljännessä pelissä. Ratkaisumaalin tekijänä oli tuolloin kotiyleisön ihannoima, mutta kaikkien vastustajien vihaama Suomi-sarjan pistepörssin voittaja Jarno Palola. Kaudella 2018-19 Hunters löi JHT.n otteluvoitoin 3-2 ja eteni näin välieriin mestari K-Espoota vastaan, joka oli kuitenkin kyseisellä kaudella liian kova pala kaikille Suomi-sarjassa. Myös edellisellä kaudella 2017-18 JHT kohtasi Huntersin, tällä kertaa välierissä. Sarja hakee tasaisuudella vertaistaan, kun kolme ensimmäistä kamppailua ratkesi vasta jatkoajalla. Sarjan neljäs kohtaaminen Kalajoella päättyi JHT:n 6-4 voittoon, ja näin JHT kruunattiin mestariksi, kun runkosarjasijoitus oli parempi kuin toisella välieräsarjan voittajalla Tampereen KooVeella.

< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

23.03.2023 klo 18:30
Suomi-sarja play off
JHT vs Hunters

21.03.2023 klo 18:30
Suomi-sarja play off
Hunters vs JHT  1 - 7

19.03.2023 klo 17:00
Suomi-sarja play off
JHT vs Hunters  5 - 2

18.03.2023 klo 16:00
Suomi-sarja play off
Hunters vs JHT  3 - 1