Mirko Friman uudeksi päävalmentajaksi

Mirko Friman uusi päävalmentaja

Pitkään jatkunut päävalmentaja kartoitus on saatu lopulta päätökseen. Jyväskylästä kotoisin oleva Mirko Friman 46v ottaa ohjat JHT:n edustusjoukkueen valmennuksesta. Mirko tuo nyt joukkueen valmennukseen tarvittavaa kokemusta ja näkemystä todella paljon. 
   
Mikä mies, millainen kiekkoura on takana?
Jyväskyläläisen kiekkokoulun kasvatti, jonka oma peliura kesti käytännössä A-junnuihin asti. Aikuisten sarjoista, junnuvuosien jälkeisestä peliurasta ei muita mainittavia urotekoja muuta kun 2 Belgian mestaruutta. 
 
Valmennus kokemus tähän asti?
Valmennusura alkoi päätoimisena Jyp Akatemian Mestis joukkueessa jossa kului 2 kautta apuvalmentajana. Tämän jälkeen 5 kautta Diskoksen U20 päävalmentajana. Diskoksen U20 joukkue nousi Mirkon alaisuudessa Mestiksestä SM- sarjaan . 
Nyt viimeiset 4 vuotta on haettu kannuksia valmentajauralle ulkomailta. Unkarissa ja Italiassa vietetyt vuodet ovat olleet varsin opettavaisia.

Mitä tiedät Kalajoesta?
Kalajoelta tuttua on Hiekkasärkät missä on tultu lomailtua monta kertaa ja JHT on tuttu seura jo Jaskon ajoilta. Suomi-sarjaa on tullut seurattua jonkin verran mm finaalipeli tuli katsottua päikan päällä Jyväskylässä.  

Millä mielin otat uuden pestin vastaan?
Ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen olen todella innoissani päästessäni valmentamaan taas Suomessa ja ennenkaikkea seurassa jossa halutaan menestyä. Odotan todella kovasti että pääsen tutustumaan pelaajiin ja saadaan hommat liikkeelle. 

Millainen JHT joukkue nähdään tulevalla kaudella kaukalossa? 
Tulevan kauden JHT tulee olemaan agressiivisesti puolustava ja monipuolisesti hyökkäävä sekä torakkamaisen sitkeä joukkue. 

Mitä tavotteita asetat joukkueelle näin ensituntumalla?
Tulevalle kaudelle tavoitteita mietitään pienissä pätkissä yhdessä joukkueen kanssa mutta pistesijoista emme lähde pelaamaan vaan keväällä haluamme olla kärkikahinoissa mukana. 

Millaisia terveisiä Kalajoen kiekko jännäreille lähetät? 
Kannattajille terveisiä, tuokaa hurmosta halliin!

MIka Siipola - Kauan se kesti ja yllättävän työläs urakka oli, mutta lopussa kiitos seisoo. Nyt saatii sopivan oloinen ammattimies luotsaamaan JHT menestykseen, niin mikäs sen mukavampaa allekirjoittaa sopimusta. Nyt päästään tosissaan treenaamaan ja arkeen käsiksi. Joukkueen rakennus on vielä sopivasti kesken, niin uusi päävalmentaja pääse mukaan kartoittamaan puuttuvat palaset.  
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

10.12.2022 klo 17:00
Suomi-sarja
Titaanit vs JHT

11.12.2022 klo 16:00
Suomi-sarja
Hunters vs JHT

18.12.2022 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Pyry

07.01.2023 klo 17:00
Suomi-sarja
HCIK vs JHT

Viimeisimmät ottelut

03.12.2022 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs LeKi  4 - 0

27.11.2022 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs S-Kiekko  2 - 3

25.11.2022 klo 18:30
Suomi-sarja
Raahe-Kiekko vs JHT  3 - 7

20.11.2022 klo 16:00
Suomi-sarja
Pyry vs JHT  3 - 4